20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Σαμιακά

Νέες, δυναμικές και πετυχημένες επέστρεψαν στον τόπο τους

Κάθε γυναίκα θα πρέπει να αισθάνεται και να είναι ανεξάρτητη, ισχυρή και σίγουρη να ακολουθήσει την σταδιοδρομία των ονείρων της

Αφιέρωμα του  Samos24.gr σε τρείς νέες κοπέλες εξαιρετικά επιτυχημένες στον τομέα τους που επέστρεψαν μετά τις σπουδές τους στη Σάμο.

 

Ιωάννα Καραγιάννη 33

 

Η Ιωάννα είναι επιχειρηματίας και ζει στο Καρλόβασι Σάμου, με επιτυχία διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί συμβάλλοντας στην εξέλιξη και ανάπτυξης της.

Η Ιωάννα για δεύτερη θητεία εξελέγη δημοτική σύμβουλος Δυτικής Σάμου ενώ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνοντας σχεδόν 2000 ψήφους.

Ας σημειώσουμε ότι αποτελεί την νεότερη υποψήφια βουλευτή κυβερνητικής παράταξης στον νομό Σάμου.

 

Φωτεινή Θαλασσινού 36

 

Η Φωτεινή είναι δικηγόρος ζει και εργάζεται στο Καρλόβασι Σάμου και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του πατέρα της κ. Θαλασσινού Θαλασσινού δικηγόρου και πρώην βουλευτή του νομού Σάμου.

Με έντονο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και τις τέχνες η δραστήρια Φωτεινή ασχολείται με τον σύλλογο «οι ιδέες μας» ενώ στο παρελθόν εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος το 2014 και  διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού μέχρι το 2017.

 

Αθανασία Καλτάκη 25

 

Η Αθανασία μετακόμισε πριν τρία χρόνια περίπου στην Σάμο και αποφάσισε να ασχοληθεί με την ενεργό δικηγορία  και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του πατέρα της, δικηγόρου και πρώην Αντιδημάρχου Πυθαγορείου κ. Γιάννη Καλτάκη.

Αν και μόλις 25 ετών περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο δικηγορικό της γραφείο και τα δικαστήρια ανεβάζοντας συνεχώς υλικό στις προσωπικές της σελίδες στα social media.

Την νεαρή δικηγόρο εμπιστεύτηκε και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης ορίζοντας την  ειδική σύμβουλό του στην Σάμο.

Η νέα γενιά χρειάζεται και πρέπει να  επιστρέψει στην Σάμο. Πρέπει να βγεί μπροστά και να διεκδικήσει, έτσι ώστε να δούμε ουσιαστική αλλαγή στον τόπο μας.

Related posts

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin

Μανώλης Κάρλας: Οι δημόσιες υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας της Σάμου και οι ελλείψεις τους

admin

Συνάντηση με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου “Celestyal Journey”

admin

Συνελήφθησαν 14 άτομα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin