12.9 C
Σάμος
28/03/2024
Περιφερειακά

Ν.Κατρακάζος : “Κάναμε έργο σημαντικό και μετρήσιμο σε όλα τα νησιά μας”

Δήλωση για την ολοκλήρωση της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Σάμου, εξέδωσε ο κ. Νίκος Κατρακάζος.

Η δήλωσή του αναλυτικά:

Αγαπητοί συμπατριώτες στη Σάμο, την Ικαρία και τους Κορσαιούς,

Ένα ταξίδι που κράτησε 5 ολόκληρα χρόνια έφτασε για μένα σήμερα στο τέλος του. Ένα ταξίδι με προβλήματα, στεναχώριες αλλά και πολλές μοναδικές χαρές.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις πρώτα από όλα να σας εκπροσωπήσω επάξια, να μεταφέρω την αγωνία σας και να διεκδικήσω με όλη μου τη δύναμη για το καλό του τόπου μας.

Σίγουρα και λάθη έγιναν και παραλείψεις υπήρξαν. Όμως θεωρώ ότι ως Περιφερειακή Αρχή κάναμε έργο σημαντικό και μετρήσιμο σε όλα τα νησιά της Ενότητας και σε όλα τα επίπεδα, ένα έργο που φάνηκε όλα αυτά τα χρόνια αλλά θα συνεχίσει να φαίνεται και τα επόμενα.

Σήμερα αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παραγωγική συνεργασία στο προσωπικό της Ενότητας, στους συναδέλφους και συνεργάτες στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στους συναδέλφους στον πρώτο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στον Μητροπολίτη μας και την τοπική μας Εκκλησία, στην 79 ΑΔΤΕ και τους κατά καιρούς επικεφαλής της, στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική, στο Λιμενικό Σώμα αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες και τους ανθρώπους του καθήκοντος.

Ξεχωριστά θέλω επίσης να ευχαριστήσω:

το εθελοντικό μας κίνημα με την πολύτιμη προσφορά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και του δάσους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Πολιτισμού και του Αθλητισμού των νησιών μας για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν και την άριστη συνεργασία μας.

Τους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα του νησιού μας για τη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης της τοπικής παραγωγής και της σύνδεση της με τον τουρισμό, που όλοι μαζί κάναμε.

Τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης των νησιών μας.

Θέλω να σφίξω το χέρι και να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για την αληθινή και άδολη υποστήριξη και συμπαράσταση που εισέπραξα τα πέντε αυτά χρόνια.

Θέλω τέλος να σας διαβεβαιώσω, στεναχωρώντας αυτούς που προσπάθησαν να εκτελέσουν συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσής μου στις τελευταίες εκλογές, ότι από τη Δευτέρα θα είμαι παρών με όρεξη και δύναμη, ενεργός στα κοινά του τόπου μου.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ

Related posts

Βενιαμίν ο Λέσβιος – 200 Χρόνια από τον θάνατό του

admin

1η Συνεδρίαση ΔΣ Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Περιφερειάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

admin

Δίωρη συνάντηση Μαυρατζώτη – Κουτουλάκη για τα για νέα έργα και δράσεις

admin

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

admin

Υπογραφή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επικαιροποίησης μελέτης για την πλατεία Λούγκα Μαραθόκαμπου

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ι. Καλτάκη με Αντιδημάρχους Τουρισμού

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

admin

Σύσκεψη υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

admin