18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτικά

Οι νέοι αναπληρωτές Διοικητές των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης Β.Α

Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου Μάνος Λογοθέτης οριζονται ως αναπληρωτές Διοικητές στα κάτωθι Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης τηςΥπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ως εξής:

α. Στην ΑΡΓΥΡΙΟΥ Ελένη, μόνιμη υπάλληλο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω, κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Γ’, την άσκηση καθηκόντων Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω.

β. Στην ΦΛΩΡΕΝΤΗ Ειρήνη, μόνιμη υπάλληλο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέρου, κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Γ’, την άσκηση καθηκόντων Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέρου.

γ. Στον ΒΑΦΕΑ Δημήτριο, μόνιμο υπάλληλο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου, κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού- Οικονομικού, με βαθμό Α’, την άσκηση καθηκόντων Αναπληρωτή Διοικητή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου.

δ. Στον ΔΕΡΒΕΝΤΖΗ Θωμά, μόνιμο υπάλληλο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου, κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Γ’, την άσκηση καθηκόντων Αναπληρωτή Διοικητή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου.

ε. Στην ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ολυμπία, μόνιμη υπάλληλο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου Ορεστιάδας, κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού, με βαθμό Γ’, την άσκηση καθηκόντων Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου Ορεστιάδας.

στ. Στον ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ Μάρκο, μόνιμο υπάλληλο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου, κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού, με βαθμό Γ’, την άσκηση καθηκόντων Αναπληρωτή Διοικητή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου.

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin