20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Ικαριακά

Οι Φούρνοι και η Θύμαινα πλέον διαθέτουν 20 πιστοποιημένους πολίτες αλλά και 4 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Φούρνων κ. Ιωάννη Μαρούση, η ομάδα BLS\AED SAMOS που απαρτίζετε από τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου ,τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Σάμου και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών, με Διευθυντή τον κ. Κιτσάκο Αθανάσιο Συντονιστή Διευθυντή Εντατικολόγο – Χειρουργό Τ.Ε.Π. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Ιουνιου  Πιστοποιημένο Σεμινάριο (11ος Κύκλος) Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε πολίτες .

Στόχος της Διοργάνωσης ήταν η εκπαίδευση πολιτών, στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση , χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, θέση ασφαλείας και πνιγμονής από ξένο σώμα.
Οι Φούρνοι και η Θύμαινα πλέον διαθέτουν 20 Πιστοποιημένους Πολίτες αλλά και 4 Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές έτοιμους προς χρήση.
Οι 4 Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές είναι δωρεά αλλοδαπού προς το Δήμο Φούρνων – Κορσεών.

Πολλά Συγχαρητήρια στο Δήμο Φούρνων για την ευαισθητοποίησή του και την άμεση κινητοποίηση του για τη Πιστοποίηση πρώτων ανταποκριτών και τοποθέτηση των απινιδωτών στις περιοχές Χρυσομηλιά, Καμπί, Φούρνοι και Θύμαινα.

Η ομάδα BlS/AED SAMOS θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη συνεργασία το Δήμο Φούρνων , το Δήμαρχο κο. Ιωάννη Μαρούση, τις κυρίες Άντζελα Μαρκοπούλου, Γραμματική Γλαρού, την πλοιοκτήτρια εταιρεία Πάρος Αντίπαρος ΝΕ, το καπετάνιο Κώστα Κοτταρά, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Νομού Σάμου κ. Κατρακάζο Νικόλαο, την Attica Group (Blue Star Ferries) τον κ. Βαμβακά Α. Διευθυντή Πωλήσεων Γραμμών Β. Αιγαίου και Δωδεκανήσων, το πρακτορείο By Ship Travel και την κυρία Άννα Μαρία Νομικού που συντέλεσαν στη προσπάθεια αυτή.

 

Related posts

Αποφάσεις Γ.Σ. του ΣΕΠΕ Ικαρίας και Φούρνων

admin

Ικαρία: Άγρια κακοποίηση ζώου – Κρέμασαν κατσίκα σε δέντρο

admin

Φούρνοι: Ναυάγιο της πρώιμης βυζαντινής περιόδου ερευνήθηκε

admin

Γ.Ν.-Κ.Υ. Ικαρίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέση Ψυχιάτρου

admin

Γ.Ν-Κ.Υ Ικαρίας – Προκήρυξη τριών θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ

admin

Ο Δήμαρχος Ικαρίας υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

admin

Από την απεργία στην Ικαρία στις 28.2

admin

Κοινή δήλωση των δημάρχων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την οικονομική κατάσταση των σχολικών μονάδων

admin

Αιμοδοσία στην Ικαρία – Μάρτιος 2024

admin