17.1 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Οργανώστε το πάρτι των ονείρων σας

Μπορεί τη χρονική στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές λόγω της κρίσης του Covid-19 να αποφεύγονται οι μεγάλες συγκεντρώσεις και οι μαζώξεις και σε πολλές περιοχές ήδη να έχει επιβληθεί απαγόρευση συνάθροισης άνω των 9 ατόμων αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Ήδη υπάρχουν οι πρώτες συζητήσεις για το εμβόλιο κατά του ιού που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Εκτός αυτού όλο και περισσότερα φάρμακα έχουν δοκιμαστεί και καθημερινά δοκιμάζονται σε όσους νοσούν και φαίνεται ότι το αργότερο εντός του 2021 θα μπούμε σε μια κανονικότητα ως προς τις συνήθειες μας και τα πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε σε καθημερινή βάση.

Σιγά-σιγά λοιπόν θα καταργηθεί και η χρήση της μάσκας αλλά και οι κανόνες της κοινωνικής αποστασιοποίησης θα χαλαρώσουν. Έτσι, θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, όλοι οι παιδότοποι και κάθε άλλου τύπου οργανισμός ή κατάστημα. Κατά συνέπεια, όλα τα παιδικά και όχι μόνο πάρτι θα αρχίσουν για μια ακόμη φορά και όλα τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες θα μπορέσουν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Πώς όμως πρέπει να είναι το τέλειο πάρτι; Τι πρέπει να έχουμε προμηθευτεί και πώς να έχουμε στολίσει για να έχουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το οποίο όλοι θα μιλούν για καιρό;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ

Ένα σημείο κομβικής σημασίας όταν πρόκειται να υποδεχτούμε καλεσμένους είτε αυτοί είναι λίγοι είτε περισσότεροι είναι οι το που θα καθίσουν. Προμηθευόμενοι έπιπλα από την Welhome, όλα γίνονται πιο εύκολα μιας και οι επιλογές σε καναπέδες, τραπέζια και τόσα άλλα είναι ατελείωτες και οι τιμές πραγματικά συναρπαστικές. Ακόμα κι αν αγοράσετε κρεβατοκάμαρες από την Welhome, θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση που θα λάβετε και την ποιότητα των επίπλων και των αξεσουάρ που γίνονται ανάρπαστα. Συνεχίζοντας σχετικά με το πάρτι που θα ετοιμάσετε, αν είναι παιδικό, θα χρειαστείτε αρκετά πράγματα. Καταρχήν, ορισμένα μπαλόνια σίγουρα θα αρέσουν στους μικρούς μας φίλους και θα τους κάνουν να νιώσουν αμέσως οικεία. Υπάρχουν άπειρα σχέδια και χρώματα για να καταλήξετε σε αυτά της αρεσκείας σας. Το κόστος τους ξεκινάει από μόλις 0,01€ οπότε σίγουρα μπορείτε να προμηθευτείτε όσα χρειαστούν. Για να καταπλήξετε ολοκληρωτικά τους καλεσμένους σας μπορείτε να έχετε μπαστούνια και τις αντίστοιχες πινιάτες και φυσικά μερικά βεγγαλικά.

ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Ας δούμε αρχικά τι θα χρειαστούμε για ένα παιδικό πάρτι. Κυρίως θα σερβίρουμε πιτσάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, ζαμπονοτυροπιτάκια, γαριδάκια, πατατάκια και άλλα πολλά finger foods. Όσον αφορά τα ποτά εννοείται πως δεν θα έχουμε αλκοόλ αλλά καλό θα ήταν να αγοράσουμε τουλάχιστον δύο ή τρία διαφορετικά αναψυκτικά και ένα ίδιο αριθμό χυμών. Αν μιλάμε για πάρτι ενηλίκων σίγουρα θα χρειαστούμε τουλάχιστον 2 σαλάτες πχ. μια του Καίσαρα και μία χωριάτικη για τους πιο παραδοσιακούς. Σχετικά με το κυρίως μενού μπορούμε να έχουμε όλων των ειδών τα ψητά όπως παϊδάκια, μοσχαρίσιες και χοιρινές μπριζόλες, κοτόπουλο, λουκάνικο τα οποία θα συνοδεύονται από πατάτες τηγανιτές ή και ριζότο. Από ποτά καλό θα ήταν να έχουμε μπίρες και άφθονο κρασί. Τέλος, αν και στους μικρούς συνήθως προτιμάμε πλαστικά σερβίτσια, για τους μεγάλους θα επιστρατεύσουμε τα καλύτερά μας σετ.

ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εκτός αυτών, υπάρχουν και κάποια άλλα σημεία στα οποία πρέπει να δώσουμε βάση. Καλό θα ήταν να ρυθμίσουμε όσο μπορούμε τη θερμοκρασία σε ιδανικά επίπεδα αν η μάζωξη λάβει χώρα αποκλειστικά εντός σπιτιού. Είναι κρίμα να βλέπουμε τους καλεσμένους μας να υποφέρουν από τη ζέστη εν μέσω θέρους ή να τουρτουρίζουν από το κρύο το χειμώνα. Τέλος, είθισται είτε έχουμε καλέσει παιδιά είτε ενήλικους να έχουμε ετοιμάσει κάποια μικρά αλλά-πιστέψτε με-σημαντικά δωράκια τα οποία θα τους μοιράσουμε όταν αποχωρούν από το σπίτι μας. Σε κάθε περίπτωση αυτό που ξεχωρίζει ένα πολύ επιτυχημένο πάρτι από ένα ανεπιτυχές δεν είναι το πόσα χρήματα θα σπαταλήσουμε αλλά το πόσο μεράκι θα επιστρατεύσουμε!

 

Related posts

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin