18.9 C
Σάμος
29/03/2024
Δήμος

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου για την επίσκεψη του Γιάννη Μώραλη

Με αφορμή την επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, για την επετειακή εκδήλωση των 35 χρόνων της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Δήμος Δυτικής Σάμου σε ανακοίνωση του αναφέρει :

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε χθες ημέρα Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, το Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη , ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη για την επετειακή εκδήλωση των 35 χρόνων της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου , τίμησε το δήμο μας με την παρουσία του.

Στο νησί ήρθε μαζί του και η Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κα Μπαφούνη Ευαγγελία, μιας και οι δυο δήμοι είναι επισήμως αδελφοποιημένοι.

Η πρώτη στάση μετά την άφιξή του έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Καρλοβάσου όπου η δημοτική αρχή τον καλωσόρισε και τον ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα του δήμου μετά το σεισμό καθώς και για τα ζητήματα του Πανεπιστημίου.

Στην συνέχεια έγινε περιήγηση στην πόλη, καθώς ο Δήμαρχος Πειραιά είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να επισκεφτεί όλες τις πανεπιστημιακές κτιριακές εγκαταστάσεις, και έγινε ανάλυση της πορείας εξέλιξης των εργασιών αποκατάστασης και της παρούσας κατάστασης του ιδρύματος και της πόλης γενικότερα.

Η ξενάγηση συνεχίστηκε στην περιοχή Ποταμίου και στους Καταρράκτες όπου ο Δήμαρχος εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την μοναδικότητα των τοπίων.

Αργά το μεσημέρι ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου παρέθεσε προς τιμήν των προσκεκλημένων γεύμα στην πλατεία του Μεσαίου Καρλόβασου.

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin