16.6 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτικά

Ο Δ. Κουτσούμπας σε Σάμο και Ικαρία

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφτεί την Ικαρία και τη Σάμο, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιουλίου. Το πρόγραμμα της περιοδείας του είναι το ακόλουθο:

Πέμπτη 12 Ιουλίου, Ικαρία: Στις 17.30 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ικαρίας, Στέλιο Σταμούλο και τους αντιδημάρχους, στο δημαρχείο. Στις 18.30 θα συμμετέχει σε σύσκεψη με σωματεία και φορείς του νησιού, στο δημαρχείο. Στις 21.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Εύδηλο.

Παρασκευή 13 Ιουλίου, Σάμος: Στις 10.00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, στο Βαθύ. Στις 11.30 θα επισκεφτεί το hot spot και θα συναντηθεί με την διοίκηση και τους εργαζόμενους. Στις 13.00 θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκο Κατρακάζο, στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας. Στις 18.30 θα συμμετέχει σε σύσκεψη με εργατικά σωματεία και φορείς του νησιού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στις 21.00 θα μιλήσει στο Καρλόβασι, στην Πορφυριάδα.

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin