16.2 C
Σάμος
19/04/2024
Περιφερειακά

Πάρης Παπαγεωργίου – Λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης

Aγαπητή φίλη,

Αγαπητέ φίλε,

Ξεκινούμε όλοι από το ίδιο σημείο. Την αγάπη για την Σάμο μας, και την αγωνία για το μέλλον.  Επιθυμούμε το ίδιο πράγμα. Να δούμε το νησί μας να κερδίζει αυτά που του αξίζουν, να επουλώνει τις πληγές, να προχωρά μπροστά. Ξέρουμε όλοι μας και τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες. Γνωριζόμαστε και αυτό κάνει τον διάλογο, την κουβέντα, πιο εύκολα. Γιατί μόνο όταν ακούς τον άλλον, μπορείς να βρεις τον τρόπο να προσφέρεις. Μόνο όταν συζητάς, θα επιλέξεις την καλύτερη λύση. Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Όποιος λέει το αντίθετο, προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικόνα μη πραγματική.

Η θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Σάμου για πέντε χρόνια ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Το πρώτο που μου δίδαξε ήταν πως η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να προσφέρει πολλά. Αλλά έχει και εμπόδια που απαιτούν επιμονή, πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο για να ξεπεραστούν. Μου έμαθε ακόμη ότι το νησί μας, είναι ένας τόπος ευλογημένος. Δεν ωφελεί, όμως, να το διαπιστώνουμε αλλά να κάνουμε αυτά που χρειάζονται για να κερδίσουμε το στοίχημα. Και θα τα κάνουμε. Στον συνδυασμό μας “Εμείς για το Αιγαίο” με επικεφαλής την Χριστιάνα Καλογήρου, έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και τις προτεραιότητές μας για όλους τους τομείς. Προτάσεις συγκεκριμένες, και με πλήρη τεκμηρίωση για την χρηματοδότησή τους. Όχι ευχολόγια. Με συγκεκριμένες προτεραιότητες και στόχους.

Αγαπητή φίλη,

Αγαπητέ φίλε,

Σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές θα πρέπει να επιλέξουμε εκείνους που όχι μόνο έχουν την γνώση και την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αλλά και να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν τους πόρους και τις ευκαιρίες του επόμενου ΕΣΠΑ που θα έχει αυξημένη χρηματοδότηση για την Περιφέρειά μας. Σε καλώ να είσαι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. Με την καλόπιστη κριτική σου, με τις ιδέες και τις προτάσεις σου, με την στήριξή σου. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την βοήθειά σου μετά τις εκλογές και σε αυτό επενδύουμε. Σε έναν συνεχή και ειλικρινή διάλογο.

Φιλικά

Παρασκευάς  (Πάρης) Παπαγεωργίου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό “Εμείς για το Αιγαίο”

Related posts

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin

Συνάντηση με Αυτοκινητιστές Ταξί! Συζήτηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

admin

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

admin

Σχόλιο για την απουσία της Σάμου από δράση της Περιφέρειας στο Λονδίνο

admin

Μια νέα δράση εξωστρέφειας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

admin

Ιστορική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στους Φούρνους

admin