18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Δήμος

Παναγιώτης Λυμπέρης: Να ανακτήσει η περιοχή μας ,το κύρος και την θέση που πραγματικά της αξίζει

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς ,όλους τους δημότες του νέου Δήμου Δυτικής Σάμου,που με την συμμετοχή τους,στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 26ης Μαιου 2019,βοήθησαν με την ψήφο τους από την πρώτη κιόλας Κυριακή ,να δώσουν στον συνδυασμό μας “Συμμαχία Πολιτών”με επικεφαλής τον νεο μας Δημαρχο ,Αλέξανδρο Λυμπερη ,μια μεγάλη και ξεκάθαρη εντολή ,να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις,νιώθοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης μαζί με ειλικρινές πάθος για προσφορά ,να ανακτήσει η περιοχή μας ,το κύρος και την θέση που πραγματικά της αξίζει.

Δίνοντας έτσι στους συμπολίτες μας την ευκαιρία να έχουν μια όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα ζωής, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις, για την Οικονομική ,Κοινωνική και Χωροταξική ανάπτυξη του νέου μας Δημίου.

Γνωρίζοντας βέβαια εκ των προτέρων τις αντίξοες συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε για την επίτευξη όλων αυτών, για τα οποία στοχεύουμε, ζητάμε την συνδρομή όλων σας , γιατί σε αυτή την τεράστια και σίγουρα κοπιαστική προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει και πρέπει παραμερίζοντας τις όποιες πικρίες πιθανόν υπάρχουν ,όλοι μαζί να συμπορευτούμε για την πρόοδο αυτού του τόπου ,που έχουμε την Τιμή και Υπερηφάνια να κατοικούμε.

Υποχρέωση μου ,όμως και προσωπικά είναι να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμή που μου κάνατε ,για μια ακόμη φορά να με στηρίξετε με την ψήφο σας , χαριζοντάς μου τόσο απλόχερα την αποδοχή και υποστήριξη σας προς το προσώπο μου.

Εγώ με την σειρά μου ,θέλω να σας βεβαιώσω ,ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα συνεχίσω να διεκδικώ και να αγωνίζομαι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με τιμή Παναγιώτης Λυμπέρης.

Related posts

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για σεισμό : Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για κατολισθήσεις ή ζημιές

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Επανεκκίνηση του Προγράμματος Ανακύκλωσης

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin