18.9 C
Σάμος
28/03/2024
Σαμιακά

Πανσαμιακό Σωματείο ΑμεΑ: Αναμένουμε την τοποθέτηση των 5 seatrack στις παραλίες

Επιστολή στους δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου απέστειλε το Πανσαμιακό Σωματείο Α.με.Α Καρλοβάσου «Νίκος Μένεγας-Ο Ίκαρος» σχετικά με την τοποθέτηση seatrack σε παραλίες της Σάμου.

Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει:

Σχετικά με την τοποθέτηση των πέντε (5) seatrack στο νησί μας, και μετά από τηλεφωνική συνομιλία του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου μας, κ. Μάριου θράβαλου και της κ. Αγγέλας Καζάκου, μηχανικού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το παραπάνω έργο είναι στην  τελική του φάση. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, έστω και στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου , να έχουν τοποθετηθεί τα  seatrack  στις παραλίες που έχουν επιλεγεί πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Θα θέλαμε από τους υπεύθυνους  του  Δήμου Ανατολικής Σάμου που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου να μας ενημερώσει  πόσα seatracκ  έχουν οριστεί για κάθε Δήμο, σε τι φάση βρίσκεται το  έργο και πότε δύναται να περατωθεί, μιας και σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρεται σε αυτό το  έργο κοστολογημένα. Δεδομένων των σοβαρών ελλείψεων σε υποδομές για τους ανθρώπους με αναπηρία σε όλο το νησί διαχρονικά και του πρόσθετου βάρους που αυτό δημιουργεί στους ανάπηρους και τις οικογένειες τους, σας καλούμε να δώσετε την βαρύτητα που αρμόζει σε ένα τόσο σημαντικό έργο, για τους μόνιμους κατοίκους καθώς και τους επισκέπτες, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα Α.με.Α, φέρνοντάς το εις πέρας το συντομότερο δυνατό ώστε να μην χαθεί το καλοκαίρι.

Σας ευχαριστούμε

Related posts

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin

Μανώλης Κάρλας: Οι δημόσιες υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας της Σάμου και οι ελλείψεις τους

admin

Συνάντηση με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου “Celestyal Journey”

admin

Συνελήφθησαν 14 άτομα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin