12.9 C
Σάμος
29/03/2024
Δήμος

Παρέμβαση για άρση αποκλεισμού δημοτικών συμβούλων στη συνεδρίαση της Τετάρτης

Τηλεφωνική παρέμβαση στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, έκανε σήμερα η Λαϊκή Συσπείρωση, προκειμένου να αρθεί ο αποκλεισμός τυχόν ανεμβολίαστων δημοτικών συμβούλων από την δια ζώσης συνεδρίαση της Τετάρτης 18-8-2021 , όπως διατυπώνεται στη σχετική πρόσκληση.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο δημοτικοί μας σύμβουλοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο εμβολιασμός δεν  είναι υποχρεωτικός. Υποχρεωτικά και αναγκαία είναι τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται. Ως εκ τούτου ζητήσαμε από τον πρόεδρο  και συμφώνησε,  να ανακοινώσει ότι στην αίθουσα συνεδρίασης  μπορούν να μπουν άπαντες με την προϋπόθεση βεβαίωσης αρνητικού  τεστ που να έχει προηγηθεί και να τηρηθούν η χρήση μάσκας και οι απαιτούμενες αποστάσεις για όλους.

Πάντως την ευθύνη φέρνει εξ ολοκλήρου η κυβέρνηση η οποία παρουσιάζει το εμβόλιο ως το μοναδικό όπλο κατά του  κορονοϊού για να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες της που έχει αφήσει τα δημόσια Νοσοκομεία,  τα Κέντρα Υγείας , τα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία  χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές , με ελλιπή μέσα και έχει μετατρέψει ολόκληρο το σύστημα Υγείας μιας νόσου με τραγικές συνέπειες τόσο στους νοσούντες από κορονοϊό , όσο και σε χιλιάδες ασθενείς άλλων -σοβαρών επίσης- παθήσεων.

Γι’ αυτό  καταφεύγει στην τακτική του αποπροσανατολισμού, των αποκλεισμών, καλλιεργεί την αντιπαλότητα και  «ρίχνει  νερό στο μύλο» του ανορθολογισμού , του φόβου και της άρνησης του εμβολιασμού.

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin