17.2 C
Σάμος
29/03/2024
Πολιτικά

Παραιτήθηκε ο Θαλασσινός Θαλασσινός απο τοπικός συντονιστής

Την παραίτησή του υπέβαλε στον  βουλευτή Σάμου, ο τοπικός συντονιστής για την αποκατάσταση της Σάμου απο τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020, κ. Θαλασσινός Θαλασσινός.

Η επιστολή παραίτησης .

Προς κ.. Χριστόδουλο Στεφανάδη

Καθηγητή Καρδιολογίας

Βουλευτή Νομου Σάμου

Αγαπητέ κ. Βουλευτά,

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρ. Τριαντόπουλου στο νησί μας και την συνάντηση του με εκπροσώπους φορέων και πολίτες στο αμφιθέατρο του Κτιρίου της ΠΕ Σάμου , καθώς και την εν συνεχεία αυτής συνάντηση μεταξύ μας , όπως και προφορικά σας εξήγησα , θεωρώ πλέον άνευ αντικειμένου τον , έστω άτυπο ρόλο , του Τοπικού Συντονιστή.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε και όπως με ευθύτητα και ειλικρίνεια σας εξέθεσα , η αποδοχή της τιμητικής στο πρόσωπό μου πρότασής σας , είχε αποκλειστικό σκοπό την υποβοήθηση τόσο του έργου σας όσο και του έργου του Κεντρικού Συντονιστή, με συντονισμό των τοπικών φορέων των εμπλεκομένων στην αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό της 30/10/2020 για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δρομολόγηση λύσεων μέσα από την ανάδειξη και προώθηση στον κεντρικό συντονιστή των αναφυόμενων κατά την διαδικασία αποκατάστασης προβλημάτων προς όφελος του τόπου και των πληγέντων

Στους δυόμισυ μήνες από την ανάθεση του ρόλου αυτού προσπάθησα να αναδείξω τις αιτίες που προκαλούν καθυστερήσεις και να αναδείξω τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν, όπως εξάλλου γνωρίζετε αυτά από την ενημέρωσή που σας έκανα. Εξάλλου σε δημόσιες δηλώσεις μου ανέφερα ότι δεν είχα σκοπό να υποκαταστήσω τους αιρετούς άρχοντες , οι οποίοι ασφαλώς έχουν την ευθύνη υλοποίησης των δράσεων της αποκατάστασης.

Όπως καλά γνωρίζετε κ. Βουλευτά, ο ρόλος μου ήταν καθαρά συντονιστικός και όχι αποφασιστικός και εκτελεστικός για την επίλυση των προβλημάτων ατομικά για τον καθένα , όπως κάποιοι παρεξήγησαν .

Επειδή πιστεύω ότι προϋπόθεση αποτελεσματικού συντονισμού είναι η συνεργασία και συνεννόηση , η οποία διαφαίνεται ανέφικτη , όπως θα διαπιστώσατε και από την πρόσφατη συνάντηση- συνέλευση και από προσωπική σας πληροφόρηση , θέλω να σας ενημερώσω ότι εφεξής δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω προσωπικά τον συγκεκριμένο συντονιστικό ρόλο και παρακαλώ για την αντικατάστασή μου.

Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την τιμητική πρότασή σας ανάληψης του ρόλου του τοπικού συντονιστή . Να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μαζί σας .

Να σας συγχαρώ για τις επίμονες προσπάθειές σας για την προώθηση των προβλημάτων του Νομού μας και να σας διαβεβαιώσω ότι φυσικά είμαι στη διάθεσή σας να σας συνδράμω στο έργο σας ως Βουλευτή για το καλό του Νομού μας.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Θαλασσινός Θαλασσινός

 

 

 

Related posts

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

admin

Πολιτική Εκδήλωση :”Το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό για τις ευρωεκλογές”

admin

Μιχάλης Αγγελόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές

admin

O Μιχάλης Αγγελόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής -Τα 28 πρώτα ονόματα της ΝΔ

admin

Εκδήλωση του ΚΚΕ Σάμου ενάντια στην πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας

admin

Συζητήσαν τα τρέχοντα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου – Ικαρίας

admin

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο

admin

Γ. Γεραπετρίτης: Visa express σε Τούρκους πολίτες – Θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου σε πέντε νησιά

admin

Παράταση ενός έτους διατήρησης υπαίθριων σκιάστρων & προστεγασμάτων στην χερσαία ζώνη λιμένων της Σάμου

admin