18.9 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Παρουσία του ΕΟΣ Σάμου στη φετινή έκθεσης τροφίμων ANUGA

85 χρόνια συνεταιριστικής οινικής παραγωγής στη Σάμο και μακρά ιστορία των σαμιακών οίνων, συνώνυμων της ποιότητας και με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης. Ένας αιώνας της διεθνούς έκθεσης τροφίμων ANUGA Γερμανίας, η οποία όχι μόνο έχει αποδείξει την αντοχή της στο χρόνο αλλά και την αναγνωρισιμότητά της ως παγκόσμια πλατφόρμα παρουσίασης της τελευταίας λέξης στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.


Αυτές οι δύο πολυετείς αξίες, φέτος συναντιούνται στην «πολύχρωμη πολιτεία» του τεράστιου εκθεσιακού χώρου στην Κολωνία και στη σκιά του φημισμένου καθεδρικού ναού. Μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Mediterranean Cheese & Wines» επιχειρείται από τα στελέχη του ΕΟΣ Σάμου μια δυναμική προσέγγιση νέων αγορών, εδραίωση και ανάπτυξη παλαιότερων συνεργασιών, ισχυροποίηση του δικτύου αντιπροσώπευσης στις χώρες-στόχους και αύξηση του μεριδίου των σαμιακών P.D.O οίνων στην παγκόσμια αγορά.

H παρουσία του ΕΟΣ Σάμου στη φετινή Anuga αποτελεί στοιχείο αιχμής για το εξαγωγικό status του σαμιώτικου κρασιού καθώς χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες από το χώρο του οίνου έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη μοναδική γεύση και τα αρώματα του Samos Vin Doux, Samos Grand Cru, Samos Anthemis και Samos Nectar που φέρουν τον τιμητικό προσδιορισμό «amazing»!

Από το έμψυχο δυναμικό του ΕΟΣΣ, ο διευθυντής πωλήσεων Τίτος Φραντζής, η οινολόγος Ευαγγελία Αργυρού και ο γραμματέας Δ.Σ Νίκος Καραβοκυρός, ανέβηκαν στην Κολωνία και παρίστανται στην παρουσίαση των προϊόντων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αλλά και στο συνεδριακό κέντρο της Anuga. Εκεί, διοργανώθηκε με επιτυχία έγινε ομιλία παρουσίασης και γευστική δοκιμή των Π.Ο.Π κρασιών μας ενώπιον διεθνών επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, γευσιγνωστών, sommeliers και masters of wine. Παράλληλα και σε καθημερινή βάση, πραγματοποιούν κύκλο επαφών για την καλύτερη ανάδειξη των πολυβραβευμένων σαμιακών οίνων, δράση που τονίζει το διαρκή στόχο του ΕΟΣ Σάμου για μεγαλύτερη εξωστρέφεια και διεθνή αύξηση των πωλήσεων.

 

 

 

 

 

Related posts

Βιωματικό εργαστήριο στο Καρλόβασι: «Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων»

admin

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin