21.7 C
Σάμος
29/03/2024
COVID-19

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βαθύ της Σάμου

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 20/2020 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, έως την 12-10-2020, στο οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέος στη Σάμο, στο πλαίσιο λήψης μέτρων κατά της εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του Κορωνοϊού (COVID-19) στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, στο σύνολο της Επικράτειας, πραγματοποιούνται οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση το Βαθύ και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τον Κόμβο Βαρελά, έως και την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

 

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τον Κόμβο Βλαμαρής, έως και την συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

 

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην ανώνυμη οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την κεντρική είσοδο του Κ.Υ.Τ. Σάμου, έως και την συμβολή της με την οδό Βλαμαρής.

 

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Δημητρίου Πέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την οδό Δαμιανού, έως και την συμβολής της με την Περιφερειακή οδό.

 

  • Αμφιδρόμηση της οδού Βλαμαρής, από τη συμβολή της με την Περιφερειακή οδό Σάμου έως και τον κόμβο Πλατάνου.

 

Πλέον των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, υπενθυμίζεται η απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στα ανωτέρω καθοριζόμενα σημεία.

 

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

 

Related posts

ΚΟΜΥ Σάμου – Σημεία δωρεάν ελέγχου Covid-19

admin

Κορωνοϊός: Ο αριθμός των κρουσμάτων στη Σάμο και στην Ικαρία

admin

ΚΟΜΥ Σάμου – Τα σημεία όπου θα γίνονται δωρεάν rapid test την εβδομάδα 05/12 – 09/12

admin

Εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό

admin

Κορωνοϊός: 222 κρούσματα κορωνοϊού στη Σάμο, 38 στην Ικαρία 

admin

145 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Σάμο, 25 στην Ικαρία από 10 – 16 Οκτωβρίου

admin

178 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Σάμο και 14 στην Ικαρία (26 Σεπτεμβρίου 2022 – 02 Οκτωβρίου 2022)

admin

115 κρούσματα κορωνοϊού στη Σάμο από 12 έως 18 Σεπτεμβρίου

admin

113 κρούσματα κορωνοϊού στη Σάμο από 05 – 11 Σεπτεμβρίου 2022

admin