21.7 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Πρωταθλητής στο ακόντιο και δεύτερος στο δίσκο ο Σταμάτης Βελακούλης

Συγκίνηση για το διπλό άθλο του αθλητή Σταμάτη Βελακούλη. Ο Έλληνας Πρωταθλητής, τίμησε με τις επιτυχίες του το νησί της Σάμου.

Πρωταθλητής στο ακόντιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, και δεύτερος στο δίσκο αναδείχθηκε ο Σταμάτης Βελακούλης απο τον Πύργο της Σάμου.

Λίγο πριν τους αγώνες του στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) ο πρωταθλητής μας είχε γράψει στο προσωπικό του προφίλ.

“Το απόγευμα θα αγωνιστώ στο αγώνισμα του ακοντίου και αργότερα, στις 7:00 στο αγώνισμα του δίσκου, στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ). Παίρνοντας την απόφαση την τελευταία στιγμή και χωρίς να έχω προπονηθεί στο επίπεδο που θα ήθελα, οι προσδοκίες μου περιορίζονται σε μια αξιοπρεπή παρουσία.

Ωστόσο η προσμονή και η θέληση να αγωνιστώ αύριο είναι μεγάλη και αυτό γιατί θα βρεθώ ανάμεσα σε φίλους, συναθλητές, αλλά όχι αντιπάλους και συνοδοιπόρους, μιας και η αναπηρία, μας βάζει να παλέψουμε από το ίδιο μετερίζι και μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες χαρές, όπως το διήμερο που θα ακολουθήσει.

Ένα διήμερο γιορτή του αθλητισμού και της διαφορετικότητας, όπου 550 αθλητές και 57 σωματεία δίνουμε το παρόν, καταθέτοντας τον καλύτερο εαυτό μας και μαχητικό πνεύμα!

Την προσπάθεια μου αυτή, όπως και κάθε άλλη, στηρίζει η οικογένεια μου και γι αυτό ο χορηγός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη SamosBeer!

Καλώ λοιπόν όσους από εσάς θέλετε και μπορείτε, να παρευρεθείτε αύριο στην προσπάθεια μου και να στηρίξετε με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας τόσο εμένα όσο και τους συναθλητές μου αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές που θα βρίσκονται στο στάδιο εκείνη την ώρα και θα δίνουν τον δικό τους αγώνα”!

Συγχαρητήρια Σταμάτη που μας έκανες υπερήφανους .

Related posts

«Μοσχάτο άσπρο» από τη Σάμο: Ένα κρασί με «ταυτότητα»

admin

Βιωματικό εργαστήριο στο Καρλόβασι: «Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων»

admin

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin