18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Πώς μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο γραφείο για τον επαγγελματικό σας χώρο

Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε έχετε επαγγελματικό γραφείο, τότε χρειάζεστε ένα καλό γραφείο που είναι κατάλληλο για το σκοπό σας. Πρέπει να ταιριάζει με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας. Θα πρέπει να έχει καλή κατασκευή και σχεδιασμό. Τα επαγγελματικά γραφεία είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι είδους γραφείο είναι κατάλληλο για εσάς. Ένα γραφείο μπορεί να φαίνεται ένα απλό έπιπλο, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν το αγοράζετε για το γραφείο σας. Οι ακόλουθες πληροφορίες θα αποδειχθούν χρήσιμες στην επιλογή του σωστού γραφείου για εσάς.

Έγγραφα ή υπολογιστής

Τι είδους δουλειά θα κάνετε στο γραφείο σας; Η εργασία σας περιλαμβάνει κυρίως χαρτιά; Εάν ναι, τότε χρειάζεστε ένα γραφείο που έχει πολύ χώρο στην επιφάνεια του. Θα πρέπει να κρατάτε διαφορετικούς τύπους αρχείων, φακέλων, εγγράφων και άλλων αντικειμένων πάνω από το γραφείο ενώ εργάζεστε. Το μήκος και το πλάτος του γραφείου πρέπει να είναι σωστά για το σκοπό αυτό. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα με ένα τέτοιο γραφείο είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φορητό υπολογιστή.

Ωστόσο, ένας τέτοιος σχεδιασμός δεν είναι κατάλληλος για επιτραπέζιο υπολογιστή. Εάν θα κάνετε τις εργασίες σας κυρίως σε έναν υπολογιστή που διαθέτει οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι κλπ, τότε χρειάζεστε ένα γραφείο που μπορεί να φιλοξενήσει όλα αυτά τα στοιχεία του υπολογιστή. Εάν η δουλειά σας έχει να κάνει τόσο με χαρτιά όσο και με υπολογιστή στο γραφείο, τότε χρειάζεστε ένα γραφείο που θα εξυπηρετεί και τους δύο σκοπούς.

Η / Υ ή φορητός υπολογιστής

Ένας φορητός υπολογιστής δεν απαιτεί γραφείο με πάρα πολλές θέσεις. Μια απλή επίπεδη επιφάνεια εργασίας είναι αρκετή για το σκοπό αυτό. Ωστόσο, ένας επιτραπέζιος υπολογιστής απαιτεί κατάλληλες υποδοχές στο γραφείο για να χωρέσει όλα τα μέρη του υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι το γραφείο μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον αξεσουάρ, όπως εκτυπωτή. Απαιτείται λιγότερος χώρος για έναν εκτυπωτή all-in-one, αλλά απαιτείται περισσότερος χώρος εάν ο εκτυπωτής και ο σαρωτής είναι δύο ξεχωριστές μονάδες. Εάν χρησιμοποιείτε σταθερό τηλέφωνο ή συσκευή φαξ, τότε το γραφείο θα πρέπει να διαθέτει χώρο ή υποδοχή για μια τέτοια συσκευή.

Γωνία ή ελεύθερο σχέδιο

Ένα γωνιακό γραφείο ιδανικά ταιριάζει στην γωνία ενός δωματίου. Το ελεύθερο σχέδιο είναι το απλό ορθογώνιο γραφείο που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε. Σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία. Μελλοντικά, εάν θέλετε να αναδιατάξετε τα έπιπλα και τα αντικείμενα στο δωμάτιο, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τέτοιο γραφείο σε διαφορετικό μέρος. Εάν επιλέξετε γωνιακό γραφείο, τότε θα πρέπει να έχει επαρκές πλάτος. Είναι δύσκολο να απλώσετε τα πόδια σας περισσότερο εάν ένα γωνιακό γραφείο έχει μικρό πλάτος. Μπορεί να ασκήσει πίεση στα πόδια και το σώμα σας εάν περιστασιακά δεν μπορείτε να τεντώσετε τα πόδια σας μπροστά στο πάτωμα.

Χρειάζεστε συρτάρια;

Εάν έχετε ήδη ντουλάπια ή άλλα συστήματα αποθήκευσης στο δωμάτιο, τότε ίσως να μην χρειάζεστε συρτάρια στο γραφείο σας. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε όλα τα αντικείμενα που σχετίζονται με την εργασία σας σε ένα μέρος. Ένα γραφείο με συρτάρια είναι μια καλή ιδέα. Βοηθά να διατηρείτε το γραφείο σας καθαρό και οργανωμένο.

Φιλοξενήστε περισσότερα από ένα άτομο

Αποφασίστε εκ των προτέρων εάν το γραφείο θα χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς ή από περισσότερα άτομα. Ένα τυπικό ορθογώνιο γραφείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τέσσερα ή περισσότερα άτομα ταυτόχρονα. Αυτό δεν συμβαίνει με ένα γραφείο σχήματος L (γωνιακό) που δεν έχει επαρκές μήκος. Εάν δέχεστε πελάτες στο γραφείο, ρίξτε μια ματιά στα γραφεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από περισσότερα από ένα άτομα. Οι πελάτες σας θα νιώθουν άνετα στα ραντεβού σας.

 

Η σωστή οργάνωση και μελέτη του επαγγελματικού σας χώρου, αδιαμφισβήτητα θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή στα έπιπλα γραφείου σας.

Related posts

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin