18.9 C
Σάμος
28/03/2024
Δήμος

Σε ενημερωτικές συναντήσεις η «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο»

Σήμερα μέλη του συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο  Γεώργιο Στάντζο πραγματοποίησαν μια σειρά επισκέψεων που αντικείμενο είχαν την ενημέρωση για θέματα που αφορούν τόσο τον τεχνοκρατικό τομέα όσο και τον τομέα της Υγείας.

Αρχικά, το τεχνικό επιτελείο της Ομάδας Ανάπτυξης του Συνδυασμού επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Η ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε ήταν λεπτομερής και είχε ως αντικείμενο θέματα σχετικά με τη διαχείριση σχεδιασμού και υλοποίησης τεχνικών έργων και προγραμμάτων, που αφορούν στις Δημοτικές Ενότητες Βαθέος και Πυθαγορείου .

Το έργο που υλοποιείται στη Διεύθυνση είναι αρκετά ώριμο και κύριο μέλημα της παράταξής μας είναι να συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η συνεργασία με το έμψυχο ικανό δυναμικό των τεχνικών υπηρεσιών. Παράλληλα η ενίσχυση των στελεχών, θα επιταχύνει την υλοποίηση του έργου που ήδη επιτελείται με κύρια προτεραιότητα μας να δοθούν άμεσες και πρακτικές λύσεις σε χρόνια υπάρχοντα προβλήματα (όπως αυτό της λειτουργίας του βιολογικού). Στόχος μας είναι να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες  και προοπτικές  για την  υλοποίηση  των  ενταγμένων έργων  και το σχεδιασμό των αναπτυξιακών δράσεων του δήμου μας.

Το απόγευμα, μέλη του συνδυασμού παρευρέθησαν στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ» που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΓΕΛ Σάμου.

Έγινε ιδιαίτερα σαφές πόσο σημαντικά είναι τα θέματα υγείας που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα και ειδικότερα τις σχολικές μονάδες που φιλοξενούν πρόσφυγες μαθητές σε ΔΥΕΠ και Τάξεις Υποδοχής.

Άλλωστε η άποψη που εκφράζει ο συνδυασμός είναι ότι πρέπει να ασκηθούν πολιτικές με πειθώ και εποικοδομητική συζήτηση με τους φορείς για να υπάρξουν αποτελέσματα προς το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας.

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin