16.8 C
Σάμος
20/04/2024
Πολιτικά

Σε πολιτική εκδήλωση στη Σάμο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου

Σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε την Πέμπτη το απόγευμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου.

Η ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή πραγματοποιήθηκε στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του  Ξενοδοχείου “ΑΙΟΛΙΣ”.

Πριν την κεντρική ομιλία προβλήθηκε στην αίθουσα βίντεο με την πολιτική πορεία του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου. Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Σάμου κ. Κώστας Χατζηχρήστου. Ο Νίκος Παπανδρέου μίλησε για τα προσωπικά του βιώματα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδέου αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν οι προσεχείς ευρωεκλογές τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. «Αυτές είναι οι σημαντικότερες εκλογές για την Ευρώπη. Ως παράταξη κι ως κόμμα θα αγωνιστούμε για να μεταφέρουμε τις προοδευτικές αξίες» τόνισε ο Νίκος Παπανδρέου. «Πρώτο ζητούμενο είναι η συμμετοχή των πολιτών σε αυτές και στη συνέχεια οι επιλογές του να είναι τέτοιες που να οδηγούν σε μια προοδευτική Ευρώπη για τους πολλούς ».

Επισήμανε επίσης ότι διαπιστώνει συσπείρωση στο ΚΙΝΑΛ οπαδών που , για διάφορους λόγους , είχαν απομακρυνθεί-κυρίως προς ΣΥΡΙΖΑ- και τόνισε την ανάγκη για ενότητα του χώρου εν όψει των πολλών προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου , αλλά και των βουλευτικών.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο κ. Παπανδρέου μετέβη στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής όπου είχε συναντηση με τον Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Στάντζος με μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» παρευρέθησαν στην πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής. Ο συνδυασμός  με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι :

“Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ανεξάρτητη αυτοδιοικητικη παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» συμμετέχει και λαμβάνει όλα τα σύγχρονα ερεθίσματα με στόχο το δημιουργικό όραμα, την ενεργή συμμετοχή και τον απαιτούμενο από τις ανάγκες Ευρωπαϊκό προσανατολισμό του Δήμου μας. Διεκδικούμε οργανωμένα και δυναμικά τα συμφέροντα του νησιού μας”!

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin