16.6 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Στάντζος: Σφίγγω τα δόντια, παραμερίζω τα μικρά και ανούσια για τον τόπο και επιμένω στην ΕΝΟΤΗΤΑ

Σε ανάρτηση του στο facebook , ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος αναφέρει:

Κάποιοι λίγοι ευτυχώς-εντός και εκτός νησιού- υπολογίζουν με χαιρέκακη διάθεση , πολιτική ανοησία και εκπροσώπηση συμφερόντων “νίκες” στα σημεία ,” νίκες” που για να έλθουν ο τόπος μας «πρέπει» να υποστεί πλήγματα . Παίζουν κομματικά παιχνίδια που δεν μας αφορούν με προτεραιότητες κεντρικής πολιτικής σκηνής που δεν μας αφορούν . Τι κρίμα…ονειρεύονται και υπολογίζουν τα χειρότερα, υπολογίζουν στη δημιουργία μεγαθηριών ΚΥΤ με γνώση και συναίνεση δική μας .

ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ.

Και πάντως ποντάρουν στην αποτυχία , λες και η επιτυχία είναι η επιτυχία του ενός και όχι η εξασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών μας .

Άφαντοι…καναπεδάτοι και ξεκούραστοι – σε όλες τις κρίσεις είτε αφορούσαν το μεταναστευτικό είτε αφορούσαν τη πανδημία-αλλά πρώτοι στη κριτική.

Διακήρυσσαν ότι τα θαλάσσια σύνορα δεν φυλάσσονται έλα όμως που απεδείχθη έμπρακτα ότι φυλάσσονται αρκεί να υπάρχει η σθεναρή πολιτική βούληση ,η κοινωνική συναίνεση , η ξεκάθαρη στάση της αυτοδιοίκησης σε συνδυασμό με την αξιοσύνη και τη δράση του Λιμενικού , του Πολεμικού Ναυτικού , του Στρατού , της Αστυνομίας και όλων των εμπλεκομένων ΠΑΝΤΑ στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου.

Το θέμα είναι ΕΘΝΙΚΟ και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Κριτική; Είναι καλοδεχούμενη και ιδιαίτερα από μια δημοτική αρχή που είναι παρούσα και στα καλά και στα άσχημα και έχει αποδείξει ότι ακούει, ότι πιστεύει στην ενημέρωση και πιστεύει στη συνεργασία. Λάθη κάναμε όπως και διορθωτικές κινήσεις .

Η στήριξη των απλών πολιτών, των φορέων, των Συλλόγων, των Κοινοτικών Συμβουλίων αλλά και θεσμικών παραγόντων ως προς το Δημοτικό Συμβούλιο και εμένα προσωπικά μεταφέρει τον ενωτικό χαρακτήρα , καταλύοντας σύνορα, υστεροβουλίες και αυταρέσκειες, εκπροσωπώντας τη συμπόρευση που τόσο έχει ανάγκη το νησί και η Πατρίδα μας.

Η ασφάλεια των πολιτών και η διεκδίκηση ποιοτικότερης ζωής, με ότι αυτό συνεπάγεται δεν μετριέται σε αριθμούς, αλλά σε αποτελεσματικότητα και βεβαιότητα ότι το νησί θα ορθοποδήσει.

Αγωνιζόμαστε για το συμφέρον αυτού του τόπου. Συνδετικός Κρίκος για όλους μας, είναι η Σάμος! Η ενότητα μας απάντηση σε αυτούς που μας έχουν αφήσει μόνους.

Σφίγγω τα δόντια , παραμερίζω τα μικρά και ανούσια για τον τόπο και επιμένω στην ΕΝΟΤΗΤΑ.

Δίνουμε έναν έντιμο, ειρηνικό και καθαρό Αγώνα, όπως κάναμε πάντα με απόλυτη διαφάνεια, μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ !!!

Γιώργος Στάντζος

 

 

Related posts

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin

Κηποτεχνική δράση στην αυλή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Σάμου

admin

Η Ακουλουθία του Ακάθιστου Ύμνου στην Παναγία Καστρινή

admin

Η Αγγελική Γαλανού ορίζεται άμισθη σύμβουλος για Πολιτισμό και Αγροτικά προϊόντα Σάμου και Ικαρίας

admin