12.9 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου στη Σάμο

Την Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, επισκέφτηκαν τη Σάμο ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Νίκος Παπαευσταθίου και ο Διοικητής της 2ης  ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου κος Χρήστος Ροϊλός.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν καθαρά υπηρεσιακοί λόγοι που σχετίζονται με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, λειτουργία του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος και των Κέντρων Υγείας.

«Τα θέματα πολλά, οι λύσεις που πρέπει να δοθούν πολλές, είμαστε σίγουροι ότι με την αμέριστη συμπαράστασή τους και τη βοήθεια της Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και του τοπικού Βουλευτή θα δοθούν γρήγορα.

Κατά την εδώ παραμονή τους, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας στη θέση της μόνιμης Διευθύντριας Εσωτερικής Παθολογίας του Γ.Ν. Σάμου, κας Βασιλικής Βελώνη, στην οποία ευχόμαστε να συνεχίζει από τη νέα της θέση να προσφέρει τα μέγιστα όπως συνέχιζε κι έκανε και στο παρελθόν.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο Διοικητής της 2ης  ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου επισκέφτηκαν και το Μουσείο Οίνου ΕΟΣΣ στο οποίο πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από κοινού με τον Ερυθρό Σταυρό-Παράρτημα Σάμου.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες, τη Διοίκηση της ΕΟΣΣ για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη συνεργασία του» δήλωσε ο διοικητής του Γ.Ν Σάμου,Νίκος Στεφανής.

Related posts

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin