17.2 C
Σάμος
29/03/2024
Πολιτικά

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 οι εσωκομματικές εκλογές στη Δ.Ε.Ε.Π Σάμου

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 από τις 10:00 έως την 19:00 ώρα θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος. Ειδικότερα, θα διεξαχθεί διαδικασία εκλογής:

  1.  Προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π)
  2. Μελών των     Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.)
  1. Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.ΤΟ)
  2. Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.ΤΕ)
  3. Συνέδρων

Κατά τις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές, δικαίωμα εκλέγειν για την εκλογή του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π., των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, τα μέλη του Κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021.Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2021, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 είτε ηλεκτρονικά είτε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος είτε μέσω Τραπέζης. Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν είναι η εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, που θα συνταχθεί με ευθύνη της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Κόμματος, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 4 της Εγκυκλίου αυτής.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί: α) δια ζώσης. Στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. (Πυθαγόρα 9,Σάμος),στα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Σάμου(Πολυκατοικία Καλατζή, δίπλα από Cunet),για την ΔΗΜ.ΤΟ Ικαρίας(Δημαρχείο Ικαρίας) και για την ΔΗΜ.ΤΟ Φούρνων(δημαρχείο Φούρνων).β) με ηλεκτρονική ψήφο μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία <<Ψηφιακή Κάλπη Ζευς>>, η πρόσβαση στο οποίο πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://zeus.grnet.gr/zeus/. Μέλη του κόμματος που επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, σύμφωνα με το άρθρο 21 της Εγκυκλίου, υποβάλλουν σχετικό αίτημα ,ηλεκτρονικά ,στην Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Η δήλωση υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των οργάνων υποβάλλεται στην αρμόδια ΕΦ.Ε.Ε.Π., εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 ώρα της Τετάρτης, 29 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την 19:00 ώρα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Πυθαγόρα 9 Σάμος).

 Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των εκλογών αλλά και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τους υποψηφίους προέδρους μέλη και συνέδρους αναγράφονται στις βασικές εγκυκλίους που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας (nd.gr). Για περαιτέρω διευκρινίσεις καλέστε μας στα τηλέφωνα:

2273022394

6971560092

6980409138

6972693064

 

 

Related posts

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

admin

Πολιτική Εκδήλωση :”Το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό για τις ευρωεκλογές”

admin

Μιχάλης Αγγελόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές

admin

O Μιχάλης Αγγελόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής -Τα 28 πρώτα ονόματα της ΝΔ

admin

Εκδήλωση του ΚΚΕ Σάμου ενάντια στην πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας

admin

Συζητήσαν τα τρέχοντα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου – Ικαρίας

admin

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο

admin

Γ. Γεραπετρίτης: Visa express σε Τούρκους πολίτες – Θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου σε πέντε νησιά

admin

Παράταση ενός έτους διατήρησης υπαίθριων σκιάστρων & προστεγασμάτων στην χερσαία ζώνη λιμένων της Σάμου

admin