19/04/2024
Σαμιακά

Στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Διονυσίου

Αποδέχθηκε την πρόταση για συμμετοχή στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Διονυσίου.

Ο κ. Διονυσίου στην προσωπική του σελίδα έγραψε σχετικά:

«Σας γνωρίζω ότι, μετά από τιμητική πρόταση που μου έγινε, λόγω του επιστημονικού μου πεδίου και εξειδίκευσης, αποδέχθηκα να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα συνεισφέρω στην φιλικότερη προς τους πολίτες λειτουργία του κράτους μας καθώς και στην αποδοτικότερη λειτουργία της Κυβέρνησης, υπό την καθοδήγηση και συντονισμό του Πρωθυπουργού κ. Kyriakos Mitsotakis.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τομεάρχη της Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ν.Δ., κ. Myron Flouris, για την επιλογή και πρόταση / πρόκληση που δέχθηκα.

Ευελπιστώ, ότι με τις συνδυαστικές γνώσεις του επιστημονικού μου πεδίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα υποβοηθήσω στην προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχομένων προς τους συμπολίτες μας υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα και του Δήμου μας ειδικότερα.

Στην περίοδο της τεχνολογικής επανάστασης, η παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και ο ευρύτερος ψηφιακός μετασχηματισμό της χώρας, με την απλοποίηση των ψηφιοποιούμενων διαδικασιών, αποτελεί τον μοναδικό τρόπο καταπολέμησης της γραφειοκρατίας, αλλά και του αναχρονιστικού, πελατειακού κράτους κάτι που αποτελεί εκπεφρασμένους στρατηγικούς στόχους της Κυβέρνησης και ταυτόχρονα αδήριτη ανάγκη και πάγιο αίτημα της κοινωνίας μας.

Γεώργιος Φ. Διονυσίου»

 

Σας γνωρίζω ότι, μετά από τιμητική πρόταση που μου έγινε, λόγω του επιστημονικού μου πεδίου και εξειδίκευσης, αποδέχθηκα…

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Dionysiou στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Related posts

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin