13.9 C
Σάμος
16/04/2024
Σαμιακά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Μεταναστευτικό – Καλέσματα συλλόγων και φορέων

Να παραβρεθούν όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα, στην πλατεία του δημαρχείου, ζητούν σύλλογοι και φορείς.


Ο  Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας της πόλης της Σάμου στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση που στόχο έχει την αποσυμφόρηση του νησιού μας από τους πρόσφυγες – μετανάστες που έχουν κατακλύσει την πόλη.

«Καλούμε όλα τα μέλη μας και το προσωπικό των καταστημάτων μας να παραβρεθούν στην πλατεία Δημαρχείου να δείξουμε όλοι μαζί ότι η πόλη μας δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. Παράλληλα όλα τα καταστήματα εστίασης θα παραμένουν κλειστά ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τις 16:00 έως τη λήξη της συγκέντρωσης», αναφέρει ο Σύλλογος.

Τη συμπαράστασή του και τη στήριξη  στη συγκέντρωση εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου, ο οποίος καλεί τα μέλη του να κλείσουν συμβολικά τα καταστήματα στις 1 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνει και το Εργατικό Κέντρο, το οποίο θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση μισή ώρα νωρίτερα στο κτίριο του Κέντρου.

Το Εργατικό Κέντρο κάνει λόγο για πολιτική εγκλωβισμού και επιρρίπτει ευθύνες στην Κυβέρνηση για τον εγκλωβισμό των μεταναστών, τονίζοντας πως η λύση της αποσυμφόρησης είναι δοκιμασμένη και από την προηγούμενη κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα και είναι αναποτελεσματική.

Related posts

Έκτακτη επικαιρότητα: Φωτιά σε κατοικία στους Μυτιληνιούς Σάμου

admin

Το Νοσοκομείο Σάμου σε αποστολή σωτηρίας – Εντυπωσιακή άσκηση για αντιμετώπιση αεροπορικού ατυχήματος!

admin

Έκκληση για αίμα

admin

Πορεία Ειρήνης στη Σάμο

admin

ΜΜΕ / Απεργία των δημοσιογράφων την Τρίτη 16 Απριλίου

admin

Εισαγωγή στην Α’ Τάξη Πειραματικών Σχολείων έως 17 Απριλίου

admin

Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Σάμο

admin

Ο νέος δικαστικός χάρτης στη Σάμο και την Ικαρία

admin

Έξυπνες κινήσεις στο «7ο Σαμιακό Φοιτητικό ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα» – Δείτε τι εγινε!

admin