17.1 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτικά

Συγκεντρώσεις-συζητήσεις του ΚΚΕ στο Καρλόβασι και στο Βαθύ

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν δεκάδες εργαζόμενοι και νέοι τις δύο συγκεντρώσεις – συζητήσεις του ΚΚΕ στη Σάμο. Την Τετάρτη, 26 Μαΐου, στο Καρλόβασι, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και την Πέμπτη, 27 Μαΐου στο Βαθύ με ομιλητή τον γραμματέα της ΤΕ Σάμου, Σταμάτη Φιλιππή.

Από τις ομιλίες αναδείχθηκαν πτυχές του αντεργατικού εκτρώματος και οι επιπτώσεις τους στη ζωή των εργαζομένων καθώς και τα αίολα επιχειρήματα της κυβέρνησης ότι η διευθέτηση του χρόνου εργασίας είναι προς το συμφέρον των εργαζομένων, αλλά κυρίως αποκαλύφθηκαν οι στοχεύσεις του και πως, και αυτό το νομοσχέδιο, υπηρετεί την κερδοφορία του κεφαλαίου σε συνθήκες μάλιστα νέας καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν συνολικά στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης σε όλους του τομείς όπως η υγεία και η αντιμετώπιση της πανδημίας και στο άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ ενώ στάθηκαν και στις επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή μας.

Το ΚΚΕ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του, κάθε εργαζόμενο, νέο, άνεργο, αποφασιστικά και δυναμικά να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την ενημέρωση του λαού και την προετοιμασία της απεργίας των συνδικάτων.

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin