18.9 C
Σάμος
28/03/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συλλήψεις σε Βαθύ και Καρλόβασι

 

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Βαθύ και Καρλόβασι.

Σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της βίας κατά υπαλλήλων. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, σήμερα το πρωί, στην παραπάνω περιοχή, ο δράστης μπήκε σε οικία ημεδαπής στην παραπάνω περιοχή, από ανασφάλιστη είσοδο, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι. Ακολούθως, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς, προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου.

 

Επιπλέον συνελήφθη χθες στο Βαθύ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της απειλής, καθώς για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το πρωί, στην παραπάνω περιοχή, ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με τη χρήση σωματικής βίας έτερο αλλοδαπό, ενώ ακολούθως τον απείλησε με μαχαίρι. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

 

 

Related posts

Τραυματισμός ατόμου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σάμο

admin

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Καρλόβασι

admin

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

admin

Με 17 αστυνομικούς και 50 δόκιμους αστυφύλακες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

admin

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Θύμαινας στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου

admin

Θάνατος αλιεργάτη σε ιχθυοκαλλιέργειες στη Χίο

admin

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σάμο, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

admin

Γ. Παππάς – «30 Μαρτίου ξεκινά η έκδοση γρήγορης βίζα σε Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο»

admin

Γραφεία Ταυτοτήτων: Επεκτείνεται από 19 Μαρτίου το ωράριο λειτουργίας σε 81 αστυνομικές υπηρεσίες

admin