23.9 C
Σάμος
24/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συλλήψεις στη Σάμο για διάφορα αδικήματα

Σχηματισμός δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου για κλοπήΑπό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίστηκε δικογραφία, χθες (18-09-2017), σε βάρος ενός αλλοδαπού ηλικίας 28 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη  κλοπής.

Συγκεκριμένα, σε κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στον 28χρονο,  από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολή της Εγκληματικότητας) Σάμου, βρέθηκε στην κατοχή του ένα σακίδιο, το οποίο όπως προέκυψε, το είχε αφαιρέσει προ δεκαημέρου από κατάστημα στην πόλη της Σάμου.

Το σακίδιο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο, για διάφορα ποινικά αδικήματαΣυνελήφθη, την 16-09-2017 στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 15 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο ανήλικος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο, επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε έναν 24χρονο αλλοδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

 

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στον αερολιμένα της Σάμου, για διάφορα αδικήματαΣυνελήφθησαν, την 16-09-2017 στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 25 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο 25χρονος και ο 27χρονος, προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Βιέννη Αυστρίας, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο (2) ταυτότητες βουλγαρικών Αρχών, οι οποίες όπως διακριβώθηκε, ήταν κλεμμένες.

Τα προαναφερόμενα έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

 

 

Related posts

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελλόριζο

admin

Σάμος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

admin

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin

Συλλήψεις για φθορές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin