20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συλλήψεις φυγόποινων στη Σάμο

Συλλήψεις 2  φυγόποινων στη Σάμο. Στην πρώτη περίπτωση εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Σάμου, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)ενώ στη δεύτερη εκκρεμούσαν αποφάσεις των δικαστικών Αρχών Βορείου Αιγαίου, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης .

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

Σύλληψη φυγόποινου στη Σάμο Συνελήφθη, χθες (23-11-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Σάμου, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

 

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για πλαστογραφία πιστοποιητικού Συνελήφθη, χθες (23-11-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικού.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος  επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγραφής του, από αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών Υπηρεσία της Σάμου, ένα δελτίο ταυτότητας συριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Το δελτίο ταυτότητας κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

 

Σύλληψη φυγόποινης στη Σάμο Συνελήφθη, την 21-11-2017 στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, μία 49χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν αποφάσεις των δικαστικών Αρχών Βορείου Αιγαίου, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Related posts

Τραυματισμός ατόμου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σάμο

admin

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Καρλόβασι

admin

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

admin

Με 17 αστυνομικούς και 50 δόκιμους αστυφύλακες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

admin

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Θύμαινας στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου

admin

Θάνατος αλιεργάτη σε ιχθυοκαλλιέργειες στη Χίο

admin

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σάμο, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

admin

Γ. Παππάς – «30 Μαρτίου ξεκινά η έκδοση γρήγορης βίζα σε Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο»

admin

Γραφεία Ταυτοτήτων: Επεκτείνεται από 19 Μαρτίου το ωράριο λειτουργίας σε 81 αστυνομικές υπηρεσίες

admin