14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συλλήψεις 10 ατόμων για διάφορα αδικήματα

Σύλληψη έξι (6) ατόμων στη Σάμο, για πλαστογραφία πιστοποιητικώνΣυνελήφθησαν, χθες (14-12-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, έξι (6) αλλοδαποί (4 άνδρες και 2 γυναίκες), ηλικίας από 20 έως 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγραφής τους, επέδειξαν σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Σάμου, ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

 

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλωνΣυνελήφθη, χθες (14-12-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας 19χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 19χρονος βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή και αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος ένα μαχαίρι, το οποίο είχε στην κατοχή του.

Το μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

 

Σύλληψη τριών (3) ατόμων στη Σάμο, για διάφορα αδικήματαΣυνελήφθησαν, χθες (14-12-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 23, 25 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της αντίστασης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, από κοινού με άλλους αλλοδαπούς, διατάραξαν με ενέργειές τους την εύρυθμη λειτουργία υπηρεσίας, που στεγάζεται σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή. Στη συνέχεια, οι τρεις προαναφερόμενοι δράστες απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς που μετέβηκαν στο σημείο για να επιληφθούν στο περιστατικό και τους επιτέθηκαν, με τη χρήση σωματικής βίας, προκαλώντας σωματικές βλάβες σε δύο από αυτούς. Ακολούθως, προέβαλαν αντίσταση προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

 

 

Related posts

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin

Συλλήψεις για φθορές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin

Εξιχνιάστηκε απάτη από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου

admin

Τρεις συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά

admin