21.9 C
Σάμος
25/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συλλήψεις 9 ατόμων για διάφορα αδικήματα

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στον αερολιμένα της Σάμου, για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, σήμερα (08-05-2018) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο (2) δελτία ταυτότητας, ελβετικών και πολωνικών Αρχών αντίστοιχα, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.
Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθη, σήμερα (08-05-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 39 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου, διαβατήριο πακιστανικών Αρχών και άδεια διαμονής ελληνικών Αρχών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε, άνηκαν σε διαφορετικό πρόσωπο – αλλοδαπό και έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.
Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, σήμερα (08-05-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 23 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου, ένα δελτίο ταυτότητας, γερμανικών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό.
Τα παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στον αερολιμένα της Σάμου, για πλαστογραφία πιστοποιητικών
Συνελήφθησαν, σήμερα (08-05-2018) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, οι συλληφθέντες, επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο (2) δελτία ταυτότητας, ελβετικών και βελγικών Αρχών αντίστοιχα, τα οποία όπως διακριβώθηκε, έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.
Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη τριών (3) ατόμων στον αερολιμένα της Σάμου, για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, σήμερα (08-05-2018) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, τρεις αλλοδαποί (2 γυναίκες και 1 άνδρας), ηλικίας 33, 23 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ως ταξιδιωτικά έγγραφα, τρία (3) δελτία ταυτότητας, βελγικών και ελβετικών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.
Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Related posts

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελλόριζο

admin

Σάμος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

admin

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin

Συλλήψεις για φθορές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin