20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Δήμος

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με την “Ανατροπή”

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου με την “Ανατροπή“, με κύριο σκοπό τη συζήτηση διαφόρων θεμάτων, που θα θέσει τα θεμέλια για μία αποτελεσματική και αρμονική συνεργασία.

Στην ανωτέρω συνάντηση τέθηκαν αρχικά υπό συζήτηση τα θέματα που αφορούν την ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου ήδη συνεργάζεται με τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη, ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ, καθώς και του τοπικού παραρτήματος της Σάμου. Ήδη δρομολογείται από τις 2 πλευρές να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της ΠΕΔ πολύ σύντομα, με στόχο την πλήρη ενημέρωση των οικονομικών στοιχείων της ΠΕΔ με τη βοήθεια του Εποπτικού Συμβουλίου, και την εύρεση τρόπων, ούτως ώστε να ωφεληθούν στο έπακρο οι Δήμοι του νομού μας.

Επίσης, δεν έλειψε η ανταλλαγή απόψεων σχετικών με ζητήματα, τα οποία πρέπει να διευθετούνται από κοινού, με μοναδικό στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξη του νησιού μας, όπως ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, η ανακύκλωση και η πολιτική προστασία.

Ως δημοτική παράταξη θεωρούμε ύψιστης σημασίας τη συνεργασία ανάμεσα στους δύο Δήμους του νησιού μας, προκειμένου να επιτυγχάνεται η αναβάθμιση και η ανάδειξη του νησιού μας, καθώς επίσης και η βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων.

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin