18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτικά

Συνάντηση Ζαχαράκη με μέλη της ΔΕΕΠ Σάμου, των Προέδρων των ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής και Δυτικής Σάμου και της ΟΝΝΕΔ

Πραγματοποιήθηκε, κατά τη διήμερη επίσκεψη της στο νομό μας συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη παρουσία του Βουλευτή Ν. Σάμου κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη με  μέλη της ΔΕΕΠ Σάμου, των Προέδρων των ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής και Δυτικής Σάμου και της ΟΝΝΕΔ στο γραφείο του Βουλευτή. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μέλη  της ΔΕΕΠ, ενημέρωσαν την Υφυπουργό Τουρισμού για θέματα που αφορούν την τουριστική προβολή του νησιού, το άνοιγμα νέων αγορών, την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού που μπορεί να υποστηρίξει το νησί μας, την προώθηση του οινοτουρισμού και του γαστρονομικού τουρισμού.

Η Υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τα μέλη για τις ενέργειες και τις δράσεις που έχει υλοποιήσει και προγραμματίζει το Υπουργείο Τουρισμού για την Σάμο. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη από την Σάμο, που θα επισκεφτεί ξανά σύντομα, και τόνισε ότι θα είναι δίπλα στο νησί μας για να υποστηρίξει την τουριστική του αναβάθμιση. Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σάμου δώρισε στην κα Σοφία Ζαχαράκη αναμνηστικό Λεύκωμα ιστορικών φωτογραφιών της Σάμου.

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin