20.9 C
Σάμος
18/04/2024
Δήμος

Συνάντηση της “Παιδικής Φωλιάς” με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

 

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, αντιπροσωπεία παιδιών της Παιδικής Φωλιάς συνοδευόμενα από την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Παγώνδα και υπεύθυνη της Εφημερίδας Παιδική Φωλιά, κ. Αγγελική Βαλεοντή-Δεμερτζή, επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να πάρουν συνέντευξη, από το Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο.

Οι μικροί δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τις παιδικές χαρές του Ηραίου και του Παγώνδα, το σχολείο του Παγώνδα, το Γήπεδο και το Ιατρείο του Ηραίου και εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη συντήρηση του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Παγώνδα.

Τα παιδιά ζήτησαν τη στήριξη του Δημάρχου και τη βοήθειά του, προκειμένου να μην ξεχαστούν τα αιτήματα τους και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκρισή του.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά που γέμισαν με χαμόγελα και φωνές το Δημαρχιακό Μέγαρο τονίζοντας ότι η Εφημερίδα «Παιδική Φωλιά Παγώνδα» θα υποστηριχτεί και θα ενισχυθεί καθότι καλλιεργεί τα νιάτα, καλλιεργεί ανθρώπους. Αφορά όλο το Νησί και είναι Πολιτισμός.

Τέλος, ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να γίνονται σε πιο συχνό επίπεδο, καθότι αποτελούν όχι μόνο κοινωνικές αλλά και εκπαιδευτικές εμπειρίες που ενισχύουν την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών.

Related posts

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin