18.9 C
Σάμος
29/03/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συνελήφθη 62χρονος στη Σάμο, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

 

Συνελήφθη, χθες (03-12-2019) στη Σάμο, με σχετικό ένταλμα Δικαστικής Αρχής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, 62χρονος ημεδαπός, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, την 01-12-2019 σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή των Μύλων της Σάμου, ο 62χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά τον 58χρονο αδελφό του και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο δράστης χθες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, σε αγροτική τοποθεσία, στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου, προσήχθη σε αστυνομικό κατάστημα και ακολούθως συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, αεροβόλο και δύο (2) κυνηγετικά όπλα, μεγάλος αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων διαφόρων τύπων, κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων και πλήθος μολύβδινων σφραγίδων και βολίδων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

 

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Τραυματισμός ατόμου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σάμο

admin

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Καρλόβασι

admin

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

admin

Με 17 αστυνομικούς και 50 δόκιμους αστυφύλακες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

admin

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Θύμαινας στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου

admin

Θάνατος αλιεργάτη σε ιχθυοκαλλιέργειες στη Χίο

admin

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σάμο, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

admin

Γ. Παππάς – «30 Μαρτίου ξεκινά η έκδοση γρήγορης βίζα σε Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο»

admin