25.9 C
Σάμος
23/04/2024
Σαμιακά

Δημιουργία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σάμου»

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου, δημιούργησε Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών στη μνήμη της καθηγήτριας Ελπινίκης Μιχαλούδης, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας, δημιουργώντας παρακαταθήκη αίματος για την άμεση κάλυψη των αναγκών σε αίμα για τους συνανθρώπους μας.

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου αναφέρει σχετικά :

Η δημιουργία του συλλόγου έγινε στη μνήμη της προηγούμενης διευθύντριας του σχολείου μας και αγαπημένη μας συναδέλφισσας και δασκάλας, Μιχαλούδης Ελπινίκης, που έφυγε από κοντά μας στις 8 Αυγούστου, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η Μιχαλούδη Νίκη προσέφερε ειλικρινά και ανιδιοτελώς στην εκπαίδευση, στους μαθητές, στους συναδέλφους και σε κάθε συνάνθρωπό μας. Κατά την διάρκεια της θητείας της είχε και η ίδια διοργανώσει εθελοντικές αιμοδοσίες με το σχολείο.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ο νεοϊδρυθέντας σύλλογός μας πραγματοποίησε την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Η γιατρός της αιμοδοσίας και η νοσηλεύτρια κα. Σκάρου Γεωργία μας υποδέχθηκαν εγκάρδια και συνεισφέραμε τρεις φιάλες αίμα (κάθε αρχή και δύσκολη) και ένας μαθητής μας έγινε δότης μυελού των οστών.

Κάθε μαθήτρια/τής και όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να προσφέρει αίμα για τους συνανθρώπους μας στη μνήμη της Νίκης Μιχαλούδης δηλώνοντας ότι δίνει για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σάμου» με αριθμό μητρώου συλλόγου 15193 (η φιάλη παραμένει στη διάθεση του κάθε εθελοντή).

Related posts

Dodekanisos Seaways: Τα κορυφαία κλικ του 14ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας!

admin

“Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας καλωσορίσουμε ξανά στο Pappa Beach-Ireon Samos”

admin

Nigel McGilchrist: Ο άνθρωπος που φέρνει τον Πυθαγόρα και τη Σάμο στο προσκήνιο με το νέο του βιβλίο

admin

Το Arion Hotel & Saint Nicholas στηρίζει τον Ε.Ο.Σ.Σάμου

admin

Blue Star: Χορηγία οικίσκων στις πύλες εισόδου των λιμένων Σάμου και Πυθαγορείου

admin

8ο Ποδηλατικό Brevet 200 km “Η Κούπα του Πυθαγόρα” στις 19 Μαΐου στη Σάμο

admin

Πορεία Ειρήνης στη Σάμο

admin

Αλλαγή σκυτάλης στον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου: Η Αγάπη Μαγαλιού η νέα Πρόεδρος

admin

Τιμήθηκε η μνήμη του Αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης Κωνσταντίνου Φώκου-Λαχανά

admin