14.9 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Σύλλογος Εστίασης – “Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε επιτρεπόμενο όριο ανοχής”

Έγγραφη διαμαρτυρία προς το Λιμενικό Ταμείο, το λιμεναρχείο και τον δήμο Σάμου για την κατάσταση που επικρατεί με τους σταθμούς υδροδότησης και ηλεκτροδότητης των σκαφών κατά μήκος της παραλιακής, απέστειλε ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας.

Η επιστολή αναφέρει:

Κύριοι ,

Η κατάσταση στην πόλη της Σάμου , έχει ξεπεράσει κάθε δυνατό και επιτρεπόμενο όριο της ανοχής των επιχειρηματιών της πόλης , όσο αφορά τη στάση που έχει η πολιτεία και η τοπικές αρχές στη διαχείριση -όση αυτή είναι δυνατή- του μεταναστευτικού προσφυγικού ζητήματος .

Απαιτούμε από τις ανάλογες αρχές που είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των σταθμών υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των σκαφών κατά μήκος της παραλιακής της πόλης , ΑΜΕΣΟ κλείδωμα με λουκέτα. Γίνεται ακατάσχετη χρήση νερού και ρεύματος άπω ανθρώπους και μικρά παιδιά δημιουργώντας αρνητική εικόνα , εστία μόλυνσης και το συγκεκριμένο γεγονός φέρνει σε κίνδυνο τους ίδιους τους που τα χρησιμοποιούν καθώς και το ρίσκο σε περίπτωση ατυχήματος , εκτεθειμένες τις ίδιες τις αρχές του τόπου. Το νερό και το ρεύμα να επιτρέπεται μόνο στους λυόμενους και κατά επέκταση σε οποιοδήποτε έχει συνεννοηθεί με το λιμεναρχείο η το δήμο.

Παρακαλούμε την εγγραφή ενημέρωση σας σχετικά με την κείμενη νομοθεσία , αν υπάρχει που να λέει ότι οι σταθμοί πρέπει να είναι διαθέσιμοι σε οποιονδήποτε.

Related posts

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin

Κηποτεχνική δράση στην αυλή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Σάμου

admin