20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Δήμος

Σύσκεψη για θέματα παιδείας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Γεωργίου Στάντζου, με το  Προεδρείο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Αρχοντούλης Ιωάννης, η Αντιπρόεδρος κ. Πολυζωγοπούλου Χρύσα, η Γραμματέας κ. Λαμπρινού Ανδριανή, και η Ταμίας κ.Τσελέπη Αικατερίνη.

Στη συνάντηση  συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Διονυσίου Γιώργος, Καρράς Ευάγγελος και Μητσός Μιχάλης, ο Πρόεδρος, κ. Αξιώτης Ιωάννης και το μέλος, κ. Παναγιώτου Αντώνιος, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και ο Πρόεδρος της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, κ. Γαρουφαλής Εμμανουήλ.

Έγινε διαλογική συζήτηση ενημερωτικού χαρακτήρα εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στο ότι κάθε ένας θεσμός χωριστά και όλοι μαζί στα πλαίσια της καλής συνεργασίας να συμβάλουν ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και απασχολούν τη σχολική κοινότητα και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Επιπροσθέτως ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δοθεί στην προσαρμογή εκπαιδευτικών, παιδιών και γονέων στις νέες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID -19, έτσι ώστε όλοι να είναι ασφαλείς.

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin