23.9 C
Σάμος
24/04/2024
Sports

Ταεκβοντό : Στην Εθνική Ομάδα Ν. Ελλάδος ο Ζουλιανίτης

Ο αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Ανταίος Σάμου (στο Καρλόβασι Σάμου), Ζουλιανίτης Δημήτριος μετά από 6 χρόνια συνεχής προπόνησης, συμμετοχή σε δύσκολους αγώνες και μεγάλη εμπειρία σε μεγάλα πρωταθλήματα κατάφερε να πάρει μία θέση στην Εθνική Ομάδα Επιλέκτων Ν. Ελλάδος.

Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος θα αγωνιστεί στους Διεθνείς αγώνες Ταεκβοντό HEREYA OPEN 2019 που θα γίνει στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 30 Νοεμβρίου 2019.

Η αποστολή της Εθνικής θα απαρτίζεται από 15 αθλητές και 5 προπονητές και θα αναχωρήσουν από την Αθήνα στις 29 Νοεμβρίου.

Είναι υψηλού επιπέδου διεθνείς αγώνες Ταε Κβον Ντο, με συμμετοχή πάνω από 2000 αθλητές και πάνω από 20 χώρες από όλο τον πλανήτη.

Ο Ζουλιανίτης Δημήτρης αριστούχος μαθητής της 1ης Γυμνασίου Καρλοβάσου, κάνοντας θυσία πολλά πράγματα, κατάφερε με συνεχή, καθημερινή προπόνηση με πείσμα και ζήλο να φτάσει να πάρει μία θέση στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Ν. Ελλάδος.

Συγχαρητήρια στον αθλητή για τον πολύχρονο αγώνα και την τεράστια δύναμη που χρειάζεται να έχει ένας αθλητής για να συνεχίζει, όταν έρχεται η απογοήτευση, και να συνεχίζει ακόμη πιο δυνατά για το επόμενο βήμα, διότι η διαδρομή του, ήταν μονοπάτι δύσκολο με πολλές ανηφόρες.

Συγχαρητήρια στους γονείς Κατερίνα & Θύμιο Ζουλιανίτη , που τον στηρίζουν κάνοντας μεγάλες θυσίες ώστε να μπορεί να συμμετέχει ο αθλητής στους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια και στον Προπονητή του Βακάκη Κωνσταντίνο (που το 2008 ήταν και ο ίδιος στην Εθνική Επιλέκτων Ν. Ελλάδος) για τον καθημερινό αγώνα που κάνει ώστε να προετοιμαστούν άρτια οι αθλητές του, διότι από το 2006, και μέσα σε 13 χρόνια, συνεχής προσπάθειας, ο σύλλογος έχει φέρει πάνω από 200 μετάλλια στη Σάμο από Διεθνείς και Εγχώριους αγώνες. Επίσης συγχαίρουμε και την HELLENIC SEAWAYS & BLUE STAR που πάντα στηρίζει την μεταφορά των αθλητών μας.

Samossport.gr

Related posts

Η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη Σάμο

admin

Με επιτυχία οι αγώνες ανωμάλου δρόμου “Γρ.Τσικριτέας”

admin

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο Καρλόβασι

admin

Αγιασμός για τον νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο Σάμου

admin

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σχολή προπονητών UEFA C και D στη Σάμο

admin

Πρόθυμος να καλύψει θέση στη Volley League ο Κέρκης Σάμου!

admin

Γιάννης Γρηγορακάκης : Οι ανακρίβειες και η αλήθεια για το στάδιο Καρλοβάσου

admin

3 Χρυσά και 3 Χάλκινα για την Αναγέννηση Σάμου – Rhenia Tours

admin

Η ΑΕΚ έμεινε εκτός Ευρώπης μετά τον αποκλεισμό από την Τράμπζονσπορ

admin