21.7 C
Σάμος
29/03/2024
Περιφερειακά

«Τους χαλάει τη σούπα» η ξεκάθαρη θέση Μουτζούρη! Συστημική επίθεση στο Περιφερειάρχη από «γνωστούς-αγνώστους»

Γράφει ο Στεφάνου Γεώργιος (Δημοσιογράφος, Δ/ντης LesvosPost.com και επικεφαλής της LesvosPost Media Group) για την προσωπική του στήλη: «Blog Stefanou George»

Απρέπεια προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας χαρακτηρίζουν κάποιοι, την αντίδραση του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη στην πρόθεση της να παραστεί στα εγκαίνια του κέντρου υγείας στη Μόρια, σε χώρο που νοικιάστηκε και θα εξοπλιστεί με χρήματα της ολλανδικής κυβέρνησης. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός αλλά και το προ μηνών με την περιβόητη χειρονομία Μουτζούρη, τον χαρακτηρίζουν ανεξέλεγκτο και απρεπή και βάλλουν εναντίον του. ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Τι δήλωσε ο Μουτζούρης όμως: «Όταν ερωτηθήκαμε από την Προεδρία της Δημοκρατίας απαντήσαμε ότι πολιτικώς έχουμε τοποθετηθεί υπέρ της πλήρους απομάκρυνσης του στρατοπέδου του ΚΥΤ της Μόριας. Κατά συνέπεια, κάθε επίσκεψη η οποία συμβάλει στην παγίωση αυτής της δομής μάς βρίσκει αντίθετους.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι αν η κ. Πρόεδρος επισκεφθεί τους κατοίκους της Μόριας, εκφράσει τη συμπαράστασή της και δώσει εμπράκτως κάποια δείγματα συμπάθειας και συμπαραστάσεως, όμως αντιτιθέμεθα στην επίσκεψη στο ΚΥΤ και στην παγίωση της παραμονής της δομής στη θέση της».

Παράλληλα δήλωσε πως στις 15 Αυγούστου θα υποδεχτεί και θα τιμήσει με κάθε τρόπο την παρουσία της Προέδρου στην Αγιάσο για τον εορτασμό της Μεγαλόχαρης. Αν τα ελληνικά μου είναι καλά και τουλάχιστον μπορώ να τα κατανοήσω, ο Μουτζούρης ούτε απρεπείς είναι ούτε ασεβής ούτε και προσβάλει κανέναν. Λέει το απολύτως λογικό.

Αν η πρώτη πολίτης της χώρας εγκαινιάσει μια δομή στο ΚΥΤ είναι σαν να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια όλο τον αγώνα με όποιον τρόπο γίνεται για να κλείσει η Μόρια. Όταν θες να κλείσεις ένα «μαγαζί» δεν κάνεις εγκαίνια.

Για φανταστείτε λοιπόν την φωτογραφία με την κα. Σακελαροπούλου να κόβει την κορδέλα και δίπλα της τον Μουτζούρη να κρατά το ψαλίδι και τα σχόλια των κατοίκων της Μόριας και της Λέσβου από κάτω.

Δυστυχώς ή ευτυχώς στην πολιτική υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι και με την Κική και με την Κοκό. Και ένας απ αυτούς είναι και ο Μουτζούρης.

Γιατί λέει και πιστεύει αυτό που λέει και πιστεύει και ο απλός κόσμος.

Η λογική και όχι η πολιτική.

Για τους υπόλοιπους απλά θα χρειαστεί «μετάφραση»…

 

Related posts

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης

admin

Βενιαμίν ο Λέσβιος – 200 Χρόνια από τον θάνατό του

admin

1η Συνεδρίαση ΔΣ Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Περιφερειάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

admin

Δίωρη συνάντηση Μαυρατζώτη – Κουτουλάκη για τα για νέα έργα και δράσεις

admin

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

admin

Υπογραφή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επικαιροποίησης μελέτης για την πλατεία Λούγκα Μαραθόκαμπου

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ι. Καλτάκη με Αντιδημάρχους Τουρισμού

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

admin