23.9 C
Σάμος
24/04/2024
Σαμιακά

Το διπλοπαρκάρισμα, η ένταση και οι 43 κλήσεις σε αυτοκίνητα

Πραγματικό αλαλούμ επικρατεί στο αεροδρόμιο Αρίσταρχος ο Σάμιος, εξαιτίας των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα, να ταλαιπωρούνται  οι ταξιδιώτες που προσπαθούν να επιβιβαστούν αλλά και να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος.

Από την αρχή του χρόνου αρκετοί ήταν εκείνοι που παραπονέθηκαν για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο , καθώς όχι μόνο δεν βρίσκουν θέση πάρκινγκ, αλλά και η διέλευση τους προς το αεροδρόμιο καθίσταται μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, μια και ο δρόμος που οδηγεί στο χώρο του αεροδρομίου καταλαμβάνεται σε ώρες αιχμής και από τις δυο πλευρές του με σταθμευμένα αυτοκίνητα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των πολιτών.

Τα πράγματα φαίνεται ότι ξέφυγαν χθες Τετάρτη, διότι ταξιδιώτες είχαν  διπλοπαρκάρει τα αυτοκίνητα τους στον κεντρικό δρόμο μετά τη στροφή για το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα πολλοί κινδύνευαν να χάσουν την πτήση τους και άλλοι στη μέση του δρόμου να διαπληκτίζονται, διότι κανείς δεν ήθελε να μετακινήσει εμπρός ή πίσω το αυτοκίνητο του όταν έκλεισε ο δρόμος .

2 άνδρες του ΑΤ Πυθαγόρειου ανταποκρίθηκαν άμεσα μετά από τηλεφωνήματα, και βρέθηκαν στο σημείο και επέβαλαν σε 43 παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα το χαμηλότερο χρηματικό ποσό που μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Samos24, αστυνομικοί του ΑΤ Πυθαγόρειου είναι αναγκασμένοι να τηρήσουν τον νόμο, και οι όποιοι θα βρίσκονται καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο για την προστασία των πολιτών αλλά και για την ομαλή προσέλευση του κόσμου στο αεροδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν να χάσουν την πτήση τους.

Όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν η Fraport που εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο είχε δώσει λύση με το παρκινγκ, διότι το πρόβλημα ταλαιπωρεί τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες.

Related posts

Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής Ανατολικής Σάμου: Τα Θέματα που θέτει η Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΣΑ

admin

Βουρλιώτες : Στον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή εκπαιδεύτηκαν κάτοικοι της κοινότητας

admin

Ωράριο ανεφοδιασμού στη Σάμο: Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από τα καταστήματα

admin

Καρλόβασι: Υπεγράφη συμπληρωματική σύμβαση για τον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου

admin

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα ΠΟΕΥΠΣ και Προέδρου Ένωσης Πυροσβεστών Β. Αιγαίου στη Σάμο

admin

Ταλαιπωρία για 34 μαθητές του ΕΠΑΛ Σάμου και Ικάριας στη Σύρο λόγω απαγορευτικού απόπλου

admin

Αποκαλύπτοντας τα Μυστικά της Σαμιώτικης Οινοποιίας: Ο Αρχηγός ΓΕΣ στο Μουσείο Οίνου

admin

Κοινή Δράση ΕΚΕΑ-Γ.Ν. Σάμου για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στην Εθελοντική Αιμοδοσία

admin

Dodekanisos Seaways: Τα κορυφαία κλικ του 14ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας!

admin