18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτικά

Το 46ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στη Σάμο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή  στο Βαθύ της Σάμου. Δεκάδες  νέοι, εργαζόμενοι, μαθητές και φοιτητές  επισκέφθηκαν, το Φεστιβάλ, ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δίνοντας το επόμενο ραντεβού στους αγώνες του λαού και της νεολαίας του νησιού για τα δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση και την υγεία.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Τομεακού Συμβουλίου Σάμου της ΚΝΕ απεύθυνε ο Μανώλης Τσακουμάκης. Την κεντρική ομιλία έκανε η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακολούθησε συναυλία με τους «Υπερταξικούς» , συγκρότημα που αποτελείται από νέους και εργαζόμενους μέλη των σωματείων και του Εργατικού Κέντρου Σάμου με σύγχρονα αλλά και παλιότερα πολιτικά και κοινωνικά τραγούδια. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα του Κυριάκου Μαυρίκη που κράτησε συντροφιά στο κοινό με λαϊκούς, παραδοσιακούς και όχι μόνο ρυθμούς, ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από νωρίς λειτουργούσε χώρος για σκάκι με τη συμβολή του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Μέλισσος» που συγκέντρωσε πολλούς μικρούς φίλους του παιχνιδιού. Επίσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση εργασίας του μαθητή Ωρίωνα Αντωνίου που αφορούσε ρομποτικό βοήθημα για τυφλούς.

Στο χώρο υπήρχε βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έγινε με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων καθ’όλη τη διάρκειά της.

Το Τ.Σ. Σάμου της ΚΝΕ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν με την προσφορά και τη βοήθεια τους στην επιτυχία του Φεστιβάλ. Η επιτυχία του μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μπορέσει ο λαός και η νεολαία να ζήσει όπως της αξίζει σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πόλεμο.

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin