19.9 C
Σάμος
25/04/2024
Σαμιακά

Το Aphrodite Garden Restaurant στο Πυθαγόρειο στα βραβεία Gold Award of Quality & Taste

Το εστιατόριο Aphrodite Garden Restaurant στο Πυθαγόρειο της Σάμου, το οποίο ανήκει στον executive chef Ευάγγελο Μπιλιμπά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι: Κέρδισε Χρυσή Υποψηφιότητα? στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας και γεύσης Golden Awards of Quality and Taste στην κατηγορία GREEK CREATIVE CUISINE .

Τα αποτελέσματα των νικητών βγαίνουν μετά από την ελεύθερη πανελλαδική ψηφοφορία και η τελική απόφαση της επιτροπής του θεσμού βραβείων (Έγκριτοι σεφ & γευσιγνώστες) η οποία έχει και τον τελικό λόγο βασιζόμενη σε αξιοκρατικά κριτήρια θα ανακοινωθεί στις 18 Μαΐου 2021 σε μια λαμπρή τελετή που θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το περιβόητο Gold Award of Quality & Taste των Estiatoria.gr Golden Awards αποτελεί ένα σήμα-πιστοποιητικό αρίστης ποιότητας για τον κάτοχο του με καθολική αποδοχή και ύψιστο status για την επιχείρηση που το έχει στην κατοχή του.  Το Gold Award που συναντά σε κάθε εστιατόριο ο επισκέπτης… αποτελεί εγγύηση ποιότητας για ένα άριστο γεύμα!!!

Ο chef Ευάγγελος Μπιλιμπάς

Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας

Ο Ευάγγελος Μπιλιμπάς γεννήθηκε στο Βαθύ της Σάμου.Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς πρώτα αρώματα και γεύσεις ήρθαν από τη γιαγιά του Στέλλα ενώ τα πρώτα μαθήματα και τεχνικές από τη μητέρα του Βάσω. Οι παραδοσιακές συνταγές της Σάμου, τα ντόπια προϊόντα τα ψάρια και τα θαλασσινά ήταν σημαντικός καταλύτης στη σχέση του με τη μαγειρική.

Σπούδασε στη ΣΤΕ Αναβύσσου και σε δημόσιο ΙΕΚ. Έχει κάνει οικονομικά και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων, Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το 1992 ανοίγει τα φτερά του δημιουργώντας το δικό του εστιατόριο στο Πυθαγόρειο της Σάμου το με σκοπό την ανάδειξη και εξέλιξη παλιών ξεχασμένων παραδοσιακών συνταγών .

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν τιμήσει με την επίσκεψη τους στο «Aphrodite Garden Restaurant» και έχει δημιουργήσει γεύσεις για πολλούς διάσημους από τον χώρο της τέχνης ,της πολίτικης και οικονομικής ζωής. Μερικοί απ’ αυτούς ο Α.Παπανδρεου, Κ. Μητσοτακης, George Buss, ο σεΐχης του Κατάρ , ο Βασιλιάς του Βελγιου, Rod Stewart, Johnny Depp, Alain Lefevre, ,Γ. Λατσης, Μ. Θεοδωρακης Σ. Κοκκαλης,Γ. Δασκαλακη, Λ. Λαζοπουλος, Γ. Μαρινος, Σ. Μεταξας, Κ. Μαρκουλακης, Φ. Δαρρα .κ.α.

Αγαπημένη του κουζίνα είναι η γαλλική και η ελληνική παραδοσιακή. Του αρέσει να συνδυάζει παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνες τεχνικές, δεν παύει όμως να εκπαιδεύετε και να ασχολείται και με άλλες εθνικές κουζίνες.

Ως επίλεκτο μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος προωθεί την Ελληνική γαστρονομία με κάθε ευκαιρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Related posts

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin

Το νέο Σαξόφωνο της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου»: Μια ευγενική χορηγία

admin

Ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ

admin