20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Σαμιακά

«Τραγικό το κλείσιμο του parking μετά απο 2 μήνες νεκρής αγοράς και καραντίνας»

Αντιδράσεις σε εμπόρους αλλά και πολίτες προκάλεσε η χρονική στιγμή στην οποία ο Δήμος Σάμου επέλεξε να κάνει εργασίες στο parking της πόλεως Σάμου μετά από περίπου δύο μήνες «νεκρής αγοράς».

Όπως είναι λογικό οι έμποροι αφενός περίμεναν να δουλέψουν αλλά και αφετέρου οι πολίτες να κάνουν τα ψώνια τους στην πόλη της Σάμου που όπως γνωρίζουμε ο χώρος parking είναι δυσεύρετος. Χαρακτηριστική η αντίδραση του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου κ. Μαυρατζώτη, ο οποίος εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκεια του. Βρίσκοντας ανταπόκριση από πολλούς συμπολίτες μας.

«Με έκπληξη είδα σήμερα ότι έχει κλείσει το παραλιακό παρκιν για εργασίες διαγράμμισης. Η λογική σε αυτή τη πόλη πάει περίπατο. Να κλείνει το παρκιν μετά από 50 μέρες καραντίνας οπού θα μπορούσαν όλες αυτές οι εργασίες να γίνουν αυτό το διάστημα και να ξεκινούν οι εργασίες σήμερα που άνοιξαν τα καταστήματα είναι απλά τραγικό.

Δεν είδα κανένα σύλλογο όμως να διαμαρτύρεται, ούτε εμπορικό ούτε εστίασης, ούτε καν ενημέρωση. ΥΓ1 Αν το είχα κάνει εγώ αυτό θα με είχαν κρεμάσει στη πλατεία ΥΓ2 Συγνώμη αν έθιξα κάποιους αλλά εκνευρίστηκα απίστευτα σήμερα.» Ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Related posts

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin

Μανώλης Κάρλας: Οι δημόσιες υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας της Σάμου και οι ελλείψεις τους

admin

Συνάντηση με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου “Celestyal Journey”

admin

Συνελήφθησαν 14 άτομα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin