13.9 C
Σάμος
20/04/2024
Δήμος

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», περιόδου2021 – 2022, (Α.Δ.Α.: 93ΥΧ465ΖΩ5-ΣΡΨ).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα πρέπει να αναρτηθούν ηλεκτρονικά, (upload), σε μορφή pdf.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»).

Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 03/08/2021 και ώρα 23:59, βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που θα δίνεται αυτόματα.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στην παρούσα Πρόσκληση, οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α.

 

Στάδια Υποβολής Αιτήσεων – ΑποτελέσματαΗμερομηνίες
Υποβολή Αιτήσεων19 / 07 – 03 /08/ 2021
Προσωρινοί Πίνακες Αποτελεσμάτων09/08/2021
Υποβολή Ενστάσεων10-12 / 08/2021
Οριστικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων18/08/2021

 

Οι Πίνακες (Προσωρινοί και Οριστικοί) των Αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. :www.eetaa.gr.paidikoi.eetaa.gr.

 

Οι ωφελούμενοι – κάτοχοι «αξιών τοποθέτησης», (voucher), θα ενημερωθούν, από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., και μέσω SMS.   

Επίσης, με νέα ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., γίνεται γνωστό ότι ξεκινά η διαδικασία για την υλοποίηση του Προγράμματος «Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» για τον κύκλο περιόδου 2021-2022.

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το Πρόγραμμα, έχουν οι εργαζόμενοι/ες που είναι :

α) υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού),  ή

β) μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι/ες δεν έχουν αιτηθεί ή και ενισχυθεί από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής

γ) μισθωτές/αυτοαπασχολούμενες στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην συγχρηματοδοτούμενη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Κύκλος 2021-2022 πλην αποκλείονται του δικαιώματος λήψης voucher της Δράσης αυτής λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού της,

 

με την προϋπόθεση ότι έχουν συνολικό οικογενειακό δηλωθέν ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020, το οποίο δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις:

  • 000 € για αιτούντες/σες που έχουν έως δύο (2) παιδιά
  • 000 € για αιτούντες/σες που έχουν έως τρία (3) παιδιά
  • 000 € για αιτούντες/σες που έχουν έως τέσσερα (4) παιδιά και
  • 000 € για αιτούντες/σες που έχουν έως από πέντε (5) και άνω.

 

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση, (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020), και η κατάσταση απασχόλησης.

 

Σε όλες/ους τις/ους ωφελούμενες/ους, εφόσον επιλεγούν, θα χορηγηθεί «Αξία Τοποθέτησης» (Voucher), ύψους 180 €/μήνα, βάσει της μοριοδότησης που έχουν λάβει στο σύνολο της χώρας, μέχρις εξαντλήσεως του προϋπολογισμού του προγράμματος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr), μέχρι και την 3η Αυγούστου 2021 και ώρα 23:59.

 

Οι ειδικότερες λεπτομέρειες και τρόπος οριστικοποίησης και ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες για την άντληση ή την επαλήθευση των απαιτούμενων στοιχείων, θα περιγραφούν στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που θα εκδοθεί και στις σχετικές οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr).

Related posts

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο: Άμεση Κινητοποίηση του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ειδική εκπαίδευση για τις Ομάδες Εθελοντών Πυροσβεστών

admin

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για σεισμό : Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για κατολισθήσεις ή ζημιές

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Επανεκκίνηση του Προγράμματος Ανακύκλωσης

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin