21.7 C
Σάμος
24/04/2024
Περιφερειακά

Φλώρα Τζεβρένη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο»

Η Φλώρα Τζεβρένη, είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, μητέρα πέντε παιδιών, εργαζόμενη ως νοσηλεύτρια στην Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της Σάμου, ενώ παράλληλα της έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα της προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου –Ικαρίας και Φούρνων. 

Η συμμετοχή μου στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό « Εμείς για το Αιγαίο» της κ. Χριστιάνας Καλογήρου έγινε με ένα γνώμονα: Την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των οικογενειών των ακριτικών νησιών μας, οι οποίες καθημερινά βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις απαξίωσης και αδιαφορίας από την κεντρική εξουσία.

Μεγαλώνοντας πέντε (5) παιδιά είμαι σε θέση να γνωρίζω τη σκληρή καθημερινότητα και τον αγώνα των οικογενειών για επιβίωση.

Δεν μπορώ να ανεχθώ ότι υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να διαθέσουν έστω και ένα (1) € για να προσφέρουν χαρά στο παιδί τους με ένα γλύκισμα.

Δεν ανέχομαι ότι οι κάτοικοι των νησιών μας αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα για την αποκατάσταση της υγείας τους με υπέρογκο κόστος  αφού το νοσοκομείο μας παρά τις ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού δεν διαθέτει τα μέσα ώστε να αντιμετωπίσει τα κατά περίπτωση περιστατικά.

Θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχει ειδική μέριμνα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αυτούς τους ήρωες της ζωής αλλά και για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε στα παιδιά μας , αυτόν τον πολύπαθο τόπο, που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, ακέραιο και καλύτερο, διαφυλάσσοντας την οικογένεια, την πίστη και τις ιερές παρακαταθήκες της φυλής μας.

Η στήριξή σας στην υποψηφιότητα μου ,θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή αγώνων και προσπαθειών για την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική μέριμνα στα ακριτικά νησιά μας, ώστε να μην υπολείπονται σε τίποτα απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα.

Να προσπαθήσουμε όλοι μας να φτάσουμε τη Σάμο μας στη θέση που της αρμόζει.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Related posts

Προώθηση Ικαριώτικων προϊόντων: Στόχος της επίσκεψης Νύκτα

admin

Συνέντευξη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε φοιτητές δημοσιογραφίας από τη Γερμανία για το μεταναστευτικό ζήτημα

admin

H Π.Β. Αιγαίου για Παγκόσμια Ημέρα της Γης

admin

250 προσκεκλημένοι στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου για την προβολή των νήσων του Βορείου Αιγαίου

admin

Visa για Τούρκους: Η Κυβέρνηση ικανοποίησε το αίτημα της Περιφέρειας, δηλώνει ο Μητσοτάκης

admin

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin

Συνάντηση με Αυτοκινητιστές Ταξί! Συζήτηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου

admin