20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Δήμος

Χατζηχριστοδούλου: Έφτασε η ημέρα γα δουλειά

Έφτασε η ημέρα γα δουλειά. Η ημέρα της νίκης είναι κοντά, δήλωσε από το βήμα ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου. Σε μια ομιλία, αυθόρμητη και χωρίς κείμενο, κατά την συνήθη τακτική του, σε ήρεμους τόνους που απέπνεαν την σιγουριά του βέβαιου νικητή των εκλογών.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού “Ανατροπή”,κ . Χρήστου Χατζηχριστοδούλου στην κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου SamoS.

Ο Υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε στους βασικούς σταθμούς της μέχρι τώρα πορείας του και ανέλυσε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του.

Ο ίδιος εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του δημαρχιακού θώκου υποστηρίζοντας ότι τα πέντε χρόνια περιοδειών, συζητήσεων με πολίτες και θεσμικούς φορείς, έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις πρώτες 90 ήμερες για τον δήμο Ανατολικής Σάμου.

Λαμβάνοντας τη λαϊκή εντολή, η “Ανατροπή”  δεσμεύτηκε να κινηθεί πάνω σε δύο βασικούς άξονες αυτούς τους 3 μήνες. Από την μία πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες επαφές με τις υπηρεσίες του Δήμου και όλους τους υπαλλήλους, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα σε αυτό που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να κάνουν. Από την άλλη θα γίνουν οι κατάλληλες επαφές και επισκέψεις σε όλη την Ανατολική Σάμο, ώστε να ιεραρχηθούν τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν από την έναρξη της νέας δημοτικής αρχής.

Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου δεσμεύτηκε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, επαφές και ομιλίες θα πραγματοποιούνται σε κάθε κοινότητα και ειδικά δημοτικά συμβούλια θα διεξάγονται, όπου θα συμμετέχουν φορείς και σύλλογοι για να ενημερώσουν το σώμα, αλλά και να προτείνουν θέματα που τους αφορούν. Επιπρόσθετα, στο προκαθορισμένο πρόγραμμα του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, θα υπάρχει πάντα χρόνος για τους δημότες, να πάρουν το λόγο και να συμμετέχουν στη ζύμωση ιδεών και προτάσεων.

Τέλος, ο κ. Χατζηχριστοδούλου τόνισε ότι :  Η “Ανατροπή” είναι η μοναδική πραγματική ανεξάρτητη παράταξη, έχοντας δείξει ξεκάθαρα τις απόψεις της για τα τοπικά προβλήματα, χωρίς να συγχέει κομματικές συντεχνίες. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοί μας είναι πρόσωπα άφθαρτα με ποικίλες γνώσεις και έχουν την δύναμη να βοηθήσουν τον τόπο μας”.

 

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin