18.9 C
Σάμος
25/04/2024
Πολιτικά

Χ.Στεφανάδης: Η Σάμος έχει ανάγκη την άμεση αποσυμφόρηση

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Σάμου Χριστόδουλου Ι. Στεφανάδη.

Αδιαμφισβήτητα το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, και συγκεκριμένα η Σάμος, στην οποία τα τελευταία χρόνια συρρέουν κατά χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Δυστυχώς, η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνεται, παρά τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η επαναδημιουργία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποτελεί μία σημαντική κίνηση, η οποία, σε συνδυασμό με τις συνεχείς και ουσιαστικές παρεμβάσεις του Βουλευτή Νομού Σάμου, καθ. Χριστόδουλου Ι. Στεφανάδη, αναμένεται να δώσει λύση στο πολυετές αυτό πρόβλημα.

Η Σάμος έχει ανάγκη την ΑΜΕΣΗ αποσυμφόρηση. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν μόνο ΔΙΚΙΟ, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η καθημερινότητα τους έχει καταστεί αφόρητη.

Αμετακίνητα και ξεκάθαρα ο Βουλευτής Ν. Σάμου μιλάει ανοιχτά για αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, και προσπαθεί να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα η φωνή των ακριτικών νησιών, η φωνή της Σάμου.

ΜΟΝΟ το μήνα Ιανουάριο, ο Βουλευτής Ν. Σάμου μίλησε για το προσφυγικό-μεταναστευτικό τόσο στην Ολομέλεια της Βουλής στις 20/01, όσο σε ΜΜΕ Πανελλήνιας Εμβέλειας. Συγκεκριμένα, στις 09/01 στην εκπομπή KONTRA24 του Kontra Channel, στις 15/01 στην Πρωινή Επισκόπηση στο κανάλι της Βουλής, στις 16/01 στην εκπομπή Απευθείας στην ΕΡΤ1, στις 21/01 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel, καθώς και σε ραδιοφωνικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας και μεγάλης ακροαματικότητας.

Related posts

Το μήνυμα του βουλευτή Σάμου για το Πάσχα

admin

Ο Βουλευτής Σάμου στην παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

admin

Επίσκεψη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη στο Καρλόβασι – Πρόγραμμα περιοδείας

admin

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για τα σεισμόπληκτα ακίνητα της Σάμου

admin