14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Πολιτικά

Χ.Στεφανάδης: Πιστεύω του χρόνου αυτή την εποχή η Σάμος θα είναι ελεύθερη από τους μετανάστες – πρόσφυγες

Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Σάμου, παρευρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Στεφανάδης, εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας χαρακτηριστά, ότι πιστεύει του χρόνου αυτή την εποχή η Σάμος, θα είναι «ελεύθερη» από τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο βουλευτής Σάμου στη πολιτική εκδήλωση:

« Βλέποντας σήμερα όλους εσάς εδώ δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος πως αυτή η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και συνεχίζει μέχρι σήμερα με λαμπρούς ηγέτες και τελευταίο τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη θα πάει μπροστά.

Αυτή η παράταξη αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, αυτή η παράταξη που ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας θα οδηγήσει την χώρα σε καλύτερες μέρες, σε πιο ήρεμα νερά. Ξέρετε όλοι είναι δύσκολη εποχή, ειδικά το ιστορικό νησί της Σάμου δυναστεύεται, ταλαιπωρείται από το προσφυγικό, το νησί του Πυθαγόρα και του Αρίσταρχου για άλλη μια φορά είναι στο διεθνές ενδιαφέρον αλλά όχι όπως θα θέλαμε. Προβάλλοντας την προσφορά του στην παγκοσμιότητα.

Πιστεύω με τα σχέδια τα οποία δύσκολα βέβαια υλοποιούνται αλλά θα υλοποιηθούν και έχουμε στοιχεία ότι όλα θα πάνε καλά, πιστεύω του χρόνου αυτή την εποχή η Σάμος θα είναι ελεύθερη από αυτή την δυνάστευση από τους μετανάστες – πρόσφυγες και θα ακολουθήσει την πορεία που της επιφυλάσσει το μέλλον βλέποντας πίσω στο παρελθόν».

 

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin