25.9 C
Σάμος
23/04/2024
Πολιτικά

Επίσκεψη Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Μάνου Κόνσολα στη Σάμο

O  νέος  περιφερειακός Τομεάρχης Βορείου Αιγαίου της Ν.Δ.,  Μάνος Κόνσολας  βρίσκεται σήμερα στη Σάμο συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κονταδάκη Στέλιο, και  αντιπροσωπεία από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αρμόδια για το Βόρειο Αιγαίο.

Ο Βουλευτή Ν. Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Μάνου Κόνσολα,είχε συνάντηση με τον Μιχάλη Αγγελόπουλο στο Δημαρχείο Σάμου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε ουσιαστική συζήτηση γύρω από τα μείζονα προβλήματα του τόπου, μεταναστευτικό/ προσφυγικό, διατήρηση μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α και με κεντρικό άξονα συζήτησης την τουριστική ανάπτυξη.

Νωρίτερα είχε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Βορείου Αιγαίου με τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Ν.Κατρακάζο και περιφερειακούς συμβούλους.

Στη Συνέχεια βρέθηκε στο επιμελητήριο Σάμου και συζήτησε με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και με τους Φορείς Τουρισμού/Τουριστικών Επαγγελμάτων του νησιού.


Τα θέματα που έθεσαν οι φορείς και το Επιμελητήριο στον κ. Κόνσολα αφορούσαν κυρίως το ειδικό χωροταξικό τουρισμού, το προσφυγικό, την φοροκαταιγίδα, την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. και τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια από τις «γκρίζες» μισθώσεις κατοικιών ιδιωτών μέσω διαδικτυακών πλατφορμών.

Νωρίς το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Σάμου.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη και συζήτηση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, κ. Στέλιο Κονταδάκη, και του Τομεάρχη Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Κόνσολα Μάνου, με τα πολιτικά στελέχη της ΝΟΣ Σάμου.

Ενώ αργότερα, στις 19.30 το απόγευμα θα γίνει η πολιτική ομιλία του Τομεάρχη Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Τομεάρχη Τουρισμού και Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα , στο ξενοδοχείο «Αιολίς».
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΝΟΣ Σάμου.

Το αυριανό πρόγραμμα του Βουλευτή Ν. Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Μάνου Κόνσολα είναι.
9:00-10:30
Εκκλησιασμός στην εκκλησία Αγ. Νικόλαος στην πόλη της Σάμου

10:30-13:00
Συνάντηση εργασίας με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς και με πολίτες του νομού Σάμου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Σάμου.

Related posts

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για τα σεισμόπληκτα ακίνητα της Σάμου

admin

Περιοδεία Στ. Κασσελάκη στο Νομό Σάμου

admin

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin