14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Πολιτικά

Σε κλίμα ενθουσιασμού έκοψε η ΝΟΔΕ Σάμου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Σε κλίμα ενθουσιασμού έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ξενοδοχείο AIOLIS. Το παρών έδωσαν πέραν των στελεχών και πάρα πολλά μέλη του κόμματος.Στην κοπή της πίτας, επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Μάνος Κόνσολας, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Β. Αιγαίου Μιχάλης Δεμέστιχας, η αναπληρώτρια γραμματέας Οργανωτικού Αιγαίου Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, ο τομεάρχης Σάμου της Ν.Δ ο Κωνσταντίνος Κούρταλης, ο Δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος ,ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος ,οι πολιτευτές Νίκος Στεφανής και Μάνος Λογοθέτης,Αντιδήμαρχοι κ.α.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος ,ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου.Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου μεταξύ των άλλων είπε : «O κατήφορος της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σταματήσει. Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το κάνει .Στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα, δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή έχει δημιουργήσει πολλά αδιέξοδα, που θα κληθεί η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να τα λύσει».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο περιφερειακός Τομεάρχης Βορείου Αιγαίου της Ν.Δ., Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ κ.Μάνος Κόνσολας,που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εκδήλωση αλλά κυρίως για την προσέλευση του κόσμου, δίνοντας συγχαρητήρια στη ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου.
Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει δήλωσε ο κ.Κόνσολας ,τον δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο, ενώ παράλληλα εξήρε το έργο και των δυο.
Κάλεσε δε, τους Νεοδημοκράτες και τους ψηφοφόρους να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία σε αυτό το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει όχι μόνον ως Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλά και ως αυριανή κυβέρνηση καθώς θα έχει να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο, αυτό της εξόδου της χώρας από την κρίση.

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin