21.1 C
Σάμος
02/12/2023
Πολιτιστικά

Εκδήλωση απο τους απόστρατους αστυνομικούς Ν. Σάμου 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας ”Καλύβα” στο Καρλόβασι την Παρασκευή 26/01/2018 παρουσία του συνόλου των μελών και φίλων του Συνδέσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου Αστυνόμος κ. Βούβουνας Ανδρέας, ο Στρατηγός ε.α κ. Μανωλιάδης Δημήτριος, ο πρόεδρος της Τ.Δ ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος, η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Β.Α Αιγαίου κ. Θαλασσινού φωτεινή, ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Καλατζής Αναστάσιος, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδη, συνάδερφοι που υπηρετούν με απόσπαση στη Σάμο και πλήθος φίλων του Συνδέσμου μας.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλογήθηκε από τον αιδεσιμότατο βασίλειο.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους κάνοντας μια σύντομη αναφορά και στην επιτυχή δράση της Ομοσπονδίας.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν με ειδικές τιμητικές πλακέτες οι: 

α) τον Θεοδοσιάδη Θεόφιλο, Σε ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης της μεγάλης προσφοράς στον Σύνδεσμο και στα προβλήματα των Συναδέρφων Αστυνομικών ως Συνδικαλιστής πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σάμου κατά την διάρκεια της θητείας του, δηλώνοντας ακόμα ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος πως, σήμερα Τιμούμε τον κο Θεοδοσιάδης, ο οποίος σε δύσκολα χρόνια με την συνδικαλιστική δράση του, βελτίωσε τις συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους του.

 β) τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου κ. Βούβουνα Ανδρέα, Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στον Σύνδεσμο και του έργου Ασφάλειας των Δημοτών που επιτελεί στην Ελληνική Αστυνομία, στο Κοινωνικό Σύνολο της ευρύτερης περιοχής του Καρλοβάσου, δηλώνοντας ακόμα ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος πως, είμαστε υπερήφανοι που δεν ξεχνούμε συναδέρφους που προσφέρουν στον τόπο, στην Ασφάλεια του πολίτη, στον πολιτισμό! Τιμούμε σήμερα τον Αστυνόμο κ. Βούβουνα Ανδρέα, ο οποίος σήμερα, στα δύσκολα αυτά χρόνια με την δράση του, κάνει τους δημότες να νιώθουν ασφάλεια, βελτίωσε τις συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους, έφερε την Αστυνομία κοντά στον Πολίτη αποδεικνύοντας ότι η Αστυνομία δεν είναι εχθρός, αλλά κομμάτι της Κοινωνίας και Ασφάλειας των Δημοτών.

γ) τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο Μιχάλη Σε ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς του στον Σύνδεσμο, της φιλίας του και αγάπης στο Αστυνομικό προσωπικό εν ενεργεία και Αποστράτων, καθώς και του έργου που επιτελεί στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Σάμου! δηλώνοντας ακόμα ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος τόνισε, τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο Μιχάλη που τιμούμε σήμερα είναι πάντοτε κοντά στην Αστυνομία με αγάπη και ψυχή που αφήνουν πίσω τους καταλυτικής σημασίας αποτύπωμα Μια αγκαλιά”!!!.

δ) τον πρόεδρο της ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Ζαρχανή Γεώργιο τίμησαν και πρόσφεραν μια πένα ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Στρατηγός ε.α κ. Μανωλιάδης Δημήτριος και μια δίκαια κούπα του Πυθαγόρα το μέλος του Συνδέσμου κ. Κουλουκτσής Βασίλειος.

ε) μια πένα και μια δίκαια κούπα του Πυθαγόρα πρόσφεραν τα μέλη του Συνδέσμου στον συνάδερφο Τασιόπουλο Παναγιώτη που υπηρετεί στο Άσυλο.

Ο πρόεδρος Αβραμίδης Γεώργιος εκτός των άλλων τόνισε ότι: Αυτή η οικογένεια που δημιουργείται ήρθε για να μείνει και θα μείνει ανεξαρτήτως προσώπων γιατί απλά εάν γνωρίζεις ποιος είσαι ξέρεις και που μπορείς να φτάσεις και εμείς όλοι που αποτελούμε αυτόν τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου ξέρουμε ποιοι είμαστε γιατί φτάσαμε εδώ και συνεχίζουμε.

Υποχρέωσή μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τους σκοπούς της δημιουργίας μας.

Ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολιτισμό!

Related posts

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

admin

«Το Άξιον Εστί» – Επανάληψη της εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Σάμου αφιερωμένη στην επέτειο μνήμης 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

admin

Εικόνες και μνήμες του ’40» από τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ

admin

Πιστό αντίγραφο του Κούρου της Σάμου στο… Μόναχο!

admin

Νέο Δ.Σ στο Σύλλογο Γυναικών Πύργου «Η Κυβέλη»

admin

“Χειροποίημα”: Έκθεση – Bazaar την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

admin

“Ασκατασούνα – Ξέφτια Ελευθερίας” – Μάνος Χατζηγιάννης

admin

“Η Μούσα των Σαμίων” επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών

admin

«Το Άξιον Εστί»: Εκδήλωση αφιερωμένη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου από το Μουσικό Σχολείο Σάμου

admin